Skip to main content

Fostul redactor-șef Avantaje, la conducerea revistei Cariere

 
Fostul redactor-șef Avantaje, la conducerea revistei Cariere

Daniela Palade Teodorescu, fostul redactor-șef al revistei Avantaje conduce, de la 1 august, publicația Cariere. Ea a plecat de la Avantaje săptămâna trecută, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

Practic, am fost invitată de directorul general al Cariere să mă alătur echipei și să însuflețesc acest brand solid, longeviv. Îmi doresc să creez o comunitate interactivă, implicată social și emoțional, așa cum am construit și pentru Avantaje”, spun e Daniela Palade Teodorescu.

În vârstă de 45 de ani, Daniela a absolvit programul de master al Facultatii de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. Redactor Șef al Revistei Avantaje, din portofoliul Ringier România pentru aproape 20 de ani, este membră a mai multor organizații de afaceri din România, precum Professional Women’s Network Romania, Business Women Forum of Romania sau Elite Business Women, și organizator al unuia dintre cele mai influente evenimente legate de responsabilitatea socială în ceea ce privește femeile, „Gala Premiilor Femeia Anului”, ajuns la cea de-a 19-a ediție.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cand zici ca tu o sa "insufletesti" un "brand" tocmai ti-ai injurat patronul.
    Plimbatorii astia de hartii chiar cred ca se pricep la ceva. De parca citea cineva revista Avantaje, sau de parca va citi cineva Cariere...

Trimite un comentariu