Skip to main content

Mirela Vaşadi, ex Realitatea şi TVR, la Life.ro. La fel fostul redactor-şef The One. Pe ce poziţii

 
Mirela Vaşadi, ex Realitatea şi TVR, la Life.ro. La fel fostul redactor-şef The One. Pe ce poziţii

Nume noi în conducerea proiectului Life.ro, după ce Cristina Stănciulescu, fost redactor-şef, a plecat la Pro TV, pe poziţia de Celebrities PR Manager.

Publicitate

Noul coordonator al echipei editoriale este Nicoleta Nicolae, fost redactor-şef, în trecut, al revistei The One. Tototdată, în proiect a intrat şi Mirela Vaşadi Blasius, realizator TV, cu experinţă la Pro TV, Realitatea TV şi la TVR.

Mirela Vaşadi va realiza Video Life Stories, urmand sa dezvolte si zona video a platformei.

Nicoleta Nicolae a fost, până la sfârşitul lui, redactor-şef al revistei The One, publicaţie din portofoliul grupului Mediafax, deţinut de Adrian Sârbu.

Anterior, a fost redactor-şef al ApropoTV şi al ghidului Pro TV magazin.

Mirela Vaşadi şi-a început cariera în televiziune la Oradea. A fost prezentatoare de ştiri la Pro TV Oradea, după care a trecut la staţia locală a Antenei 1, unde a realizat matinalul. Ulterior, a prezentat ştiri la Realitatea TV, iar în 2012 a trecut la Money TV, post care s-a închis. În 2015, a realizat emisiunea Atelierul vieţii, la TVR 2.

Proiectul Life.ro a fost lansat în urmă cu un an, cu Cristina Stănciulescu redactor-şef, cu Tana Pazara publisher, fiind dezvoltat, pe partea tehnică, de echipa lui Orlando Nicoară.

La începutul acestei luni, Cristina Stănciulescu a plecat la Pro TV, unde este se ocupă de PR-ul vedetelor, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorina Andreica Sorina Andreica
    Felicitări fetelor! O mica corectură. Redactor șef la Apropo tv si ulterior revista Apropo a fost Costi Rogozanu. De la lansare si pana s a inchis.

Trimite un comentariu

sus