Skip to main content

O agenţie de comunicare s-a lansat pe Vârful Moldoveanu

 
O agenţie de comunicare s-a lansat pe Vârful Moldoveanu

Lansare în vârf de munte. Cei trei fondatori ai agenţiei PiArt Vision, Călin Hera, Mădălina Barbărasă şi Oana Ivan, au urcat pe vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România, pentru a marca lansarea agenţiei.

Publicitate

„Momentul reprezintă şi startul campaniei Centenar România, prin care agenţia îşi propune să promoveze locurile-simbol ale ţării noastre, care şi-au păstrat nealterate frumuseţea şi farmecul de-a lungul istoriei.”, spun reprezentanţii agenţiei care are drept slogan „The view is great”.

„Ştim că lucrurile importante se realizează cu efort, în echipă şi la înălţime. Călătoria pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt punct din România, este simbolică. Îţi testează limitele şi oferă o perspectivă la superlativ asupra oricărui lucru. Principiile, valorile şi viziunea cu care porneşti la drum te ajută să răspunzi cu anvergură oricărei provocări”, a spus Oana Ivan, Co-founder PiArt Vision.

„Priveliştea pe care o oferă astăzi România, la o sută de ani de la Unire, este una extraordinară, orice ar spune cârcotaşii. Vorba aceea, „The view is great”. Asta ne dorim să arătăm. Vrem să ne bucurăm împreună de ceea ce avem mai frumos în ţară, privelişti şi oameni. Ne propunem să găsim modele şi să le promovăm”, a declarat Călin Hera, Co-founder PiArt Vision.

„Fiecare român ar trebui să-şi propună să urce, măcar o dată în viaţă, pe cel mai înalt vârf din România. Îi chemăm să vină împreună cu noi într-o călătorie iniţiatică printre cele mai fascinante privelişti din ţară, fie că vorbim de locuri sau de oameni”, a precizat Mădălina Barbărasă, Co-founder PiArt Vision.

Echipa PiArt Vision

Mădălina Barbărasă, Co-Founder PiArt Vision, are 5 ani de experienţă în industria comunicării. Recent, a făcut parte din echipa care a comunicat şi organizat proiecte precum „Renaşterea sportului nobil în România”, nominalizare PR Award 2016, respectiv spectacolul-eveniment „Parsifal la Ateneu”, considerat cel mai important eveniment cultural al anului 2016.

Oana Ivan, Co-Founder PiArt Vision, a lucrat 7 ani ca jurnalist de televiziune şi agenţie de ştiri. De 4 ani predă cursuri de Televiziune pentru elevi în licee din Bucureşti. A coordonat proiectul de PR şi Comunicare „Renaşterea sportului nobil în România” (nominalizare PR Award 2016) şi a făcut parte din echipa proiectului „Parsifal la Ateneu” (2016).

Călin Hera, co-founder PiArt Vision, are o carieră de peste 20 de ani în jurnalism şi este cadru didactic asociat la FJSC – Universitatea Bucureşti. S-a implicat în proiecte precum Festivalul Internaţional „George Enescu” (două premii PR Award, Golden şi Silver în 2013), Festivalul Filmului European (2014, 2014, 2015), Proiectul „Parsifal la Ateneu” (2016), „Renaşterea sportului nobil în România” (nominalizare PR Award 2016) etc. În anul 2015 a fost declarat Blogger european de către Reprezentanţa Comisiei Europene.

Partenerii campaniei „The view is great

Lansarea agenţiei PiArt Vision şi a campaniei „The view is great” a fost făcut-o cu ajutorul: Peugeot, Aqua Carpatica, Adrian Oianu,şi paginile de Instagram - Ig_Romania, România Pitorească şi Discover Bucharest

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Manole Ana Manole
    Urmeaza sute de zile in care vom auzi despre ''100 de ani de la Unire'' in timp ce nici nu suntem uniti, iar Rusia incearca tot felul de provocari.
  • Încotro T. Batevântu Încotro T. Batevântu
    Cam asta e, cam atâta se poate, Românica e plină de flatulență.
  • dorel dorel
    Of Doamne, cata scremere!!!

Trimite un comentariu

sus