Skip to main content

Pro TV a achiziționat exclusiv drepturile pentru Euro 2020

 
Pro TV a achiziționat exclusiv drepturile pentru Euro 2020

Pro TV a achiziționat drepturile de difuzare exclusive pentru competiția Euro 2020. Anunțul a fost făcut în cadrul lansării grilei de toamnă de astăzi. 

46 din cele 51 de meciuri de la Euro vor fi difuzate în direct, la Pro TV. Șase partide, care vor avea aceeași oră de start cu meciuri de pe Pro TV, vor fi în direct la Pro X (fostul Sport.ro). 

Pro TV va difuza, în total, cel puțin 40 de meciuri ale echipei Naționale: meciurile de calificare ale naționalei la Euro 2020, la Campionatul Mondial din 2022, precum și două ediții Nations League o noua competitie sub egida UEFA. 

Amintim că Pro TV a avut și drepturile pentru Euro 2016. 

Publicitate

Ce a achiziționat Pro TV: 

 • Urmatoarea campanie preliminara, la Euro 2020 ale României
 • Campionatul European din 2020, în exclusivitate
 • Meciurile pentru Campionatul Mondial din 2022,
 • Nations League edițiile din 2018 și 2020, o noua competitie sub egida UEFA

Știre în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • fake mile - antena a transmis meciuri la care nu se putea uita nimeni. Imagine de 2 lei si comentatori pe masura. Ilie dobre e the best pe langa cei de la entene. Astept un meci comentat de ciuvica, badea si pastorul gadea!
 • Antena 1 a achizitionat drepturile pentru campionatul mondial din 3599. De asemenea a achiztionat si campionatul mondial al pinguinilor de anul viitor. Toate vor fi transmise in sistem SD 4/3.
 • In primul rand, 46+6 nu face 51. In al doilea rand, Mihai Mironica a anuntat pe facebook ca Pro TV are drepturile pentru toate meciurile de calificare Euro 2020 si Word Cup 2022, nu numai pe cele ale Romaniei.
 • De ce nu scrieti ca vor da doar meciurile Romaniei din preliminarii?

  @radu,
  Cu ce au spart? Ei se bucura pentru ca vor vedea aceste meciuri cei de la Telekom si RCS-RDS. Miza este pentru toate meciruile din preliminarii, pe care le da Digi acum.
 • Foarte bine ca exista cineva care se implica in transmiterea evenimentelor importante din sport ..si meciul de box de duminica dintre Mayweather-McGregor.tot La Pro se vede ;P

Trimite un comentariu