Skip to main content

Ştiristul Valentin Butnaru prezintă The Wall la Antena 1

 
Ştiristul Valentin Butnaru prezintă The Wall la Antena 1

Varianta românească a formatului internaţional The Wall va fi prezentată la Antena 1 de un om de ştiri.

Publicitate

Este vorba de Valentin Butnaru, cel care prezintă la Antena 1 Observatorul de dimineaţă. Formatul este realizat în România de Mona Segall.

Valentin Butnaru:

„Mi-am dat seama că viaţa mea se învârte în jurul unui perete: sunt jucător profesionist şi antrenor de squash, unde am mereu în faţa mea un perete, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri am în spatele meu wall-ul (ecranul) de la Observator, iar acum a apărut provocarea supremă, The Wall - Marele Zid.

Viaţa mea s-a schimbat complet în numai câteva zile, am cunoscut oameni pentru care am un deosebit respect profesional şi pe care nu mă aşteptam să îi întâlnesc atât de repede şi într-un asemenea context.

Echipa Monei Segall este extraordinară şi mă bucur să pot face parte din acest proiect. The Wall este pentru mine o oportunitate, o provocare şi o responsabilitate”, a declarat Valentin Butnaru.

Valentin a studiat, printre altele, la Şcoala de Artă Bucureşti. De şapte ani este prezentator de ştiri, ultimii cinci fiind parte din echipa Observatorului. A experimentat postura de host, prezentând alături de Teo Trandafir un show realizat de o reţea naţională de posturi locale.

Pe lângă ştiri şi divertisment, Valentin este trainer la Intact Media Academy şi jucător profesionist de squash (vicecampion naţional pe echipe în anul 2017), fiind unul din promoterii acestui sport în România.

Despre The Wall:

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio şi distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este "o combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie".

Bile de culoarea roşie sau verde sunt lăsate dă cadă de-a lungul zidului, iar locul unde se opresc dau câştigul sau pierderea.

VIDEO. Cum arată The Wall

casting_wall from Jul on Vimeo.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mira Mira
    Mie si fiului meu ne place foarte mult prezentatorul.Fara suparare, Dan Negru nu era prea potrivit la aceasta emisiune. Tipul este carismatic, cu o dictie buna, gestica si.........cu foarte mult bun simt ! Sigur o sa aiba priza la public. Pe noi ne-a cucerit deja. Poate a fost putin mai greu la inceput, dar face progrese. Succes, Valentin !
  • Iuli Iuli
    @ss, emisiunea cu copii si vedete o sa fie dupa terminarea Poftiti pe la noi.
  • mile mile
    iuli, unde ai vazut tu acest program , aberezi degeaba
  • ss ss
    @Iuli si emisiunea cu copii si vedete?
  • Iuli Iuli
    Asta inseamna ca Valentin Butnaru pleaca de la Observator 06 si locul lui este luat de Osmano-Balbaici (nu inteleg de ce il mai tine Antena, nu citeste bine si este expirat rauuu)?

    Program A1:
    LUNI-MARTI: Chefi la cutite (pana in decembrie)
    MIERCURI: Nea Marin
    JOI: The Wall
    VINERI: X FACTOR (pana in decembrie)
    SAMBATA: Te cunosc (emisiune expirata)
    DUMINICA: iUMOR (pana in decembrie)
  • Alinuta777 Alinuta777
    Dacă Antena 1 face acest format să semene măcar pe jumătate cu cel de la NBC,are şanse să aibă succes!Alegerea prezentatorului e o surpriză placută .Nu mă aşteptam să-l pună pe Negru pentru că el face parte din echipa lui Peruşco şi Mladin care ,cel mai probabil vor produce show-ul cu vedetele şi copii lor pe care ,cel mai probabil,Dan îl prezintă.Iar optiunea Vârciu era cam imposibilă pentru că el s-a axat pe divertisment şi nu cred că putea să tina acest format.
  • mile mile
    geo, lasa ca tut te uiti la maruta
  • mile mile
    asta e o alegere nefericita , e cam sters omu , eu preferam pe liviu varciul s-au floricica dansatoarea doua personaje pe gustul publicului antena 1, cel mai urmarit post din lume si din mapamond de dan negru mi pare rau ca am crescut cu tipetele lui , dar acuma antena vrea telespectatori tinerii si agramatii asa ca mine
  • an an
    Eu nu cred ca o sa faca performanta, din pacate, nu prea imi transmite prea mute acest tip, dar poate show-ul e atat de bun (recunosc ca nu am vazut varianta din strainatate) si poate i se potriveste... Eu aseman mutarea cu inceracarea Soniei Simionov, care a dorit sa ajunga de la stiri in prime time si nu a reusit... Sper sa ma insel... Totusi si Mircea Radu a prezentat cand stiri cand divertiment... Vedem...
  • Gibson Gibson
    Ma bucur că am scăpat în sfârșit de Negru! Valentin nu e un prezentator rău deloc. Poate ca The Wall va avea succes in Ro, însă sunt puțin reticent.
  • geo geo
    Și eu care credeam că visul lui este să prezinte știrile de la ora 19.
    N-are pic de carismă omul...o fi el ”trainer” nu știu pe unde. Dar nu ”trece” de ecranul televizorului...
  • Anonimul 01 Anonimul 01
    Iuli ai dreptate :))
  • ss ss
    Daca chiar e asa chestia cu negru,atunci emisiunea va fi pusa miercurea sau joia.
    O sa vedem si o sa aflăm.
  • mile mile
    oricum mona nu a lucrat cu negru niciodata , dar e surprinzatoare alegerea , deci emisiunea va fi in prime time , au inceput promo-urile pt ce emisiune vor fi la toamna - chefii, nea marin , x factor, te cunosc , iumor , marele zid , se pare ca negru zboara
  • Iuli Iuli
    Dan Negru ramane cu Revelionul :))

Trimite un comentariu

sus