Skip to main content

Ştiristul Valentin Butnaru prezintă The Wall la Antena 1

 
Ştiristul Valentin Butnaru prezintă The Wall la Antena 1

Varianta românească a formatului internaţional The Wall va fi prezentată la Antena 1 de un om de ştiri.

Publicitate

Este vorba de Valentin Butnaru, cel care prezintă la Antena 1 Observatorul de dimineaţă. Formatul este realizat în România de Mona Segall.

Valentin Butnaru:

„Mi-am dat seama că viaţa mea se învârte în jurul unui perete: sunt jucător profesionist şi antrenor de squash, unde am mereu în faţa mea un perete, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri am în spatele meu wall-ul (ecranul) de la Observator, iar acum a apărut provocarea supremă, The Wall - Marele Zid.

Viaţa mea s-a schimbat complet în numai câteva zile, am cunoscut oameni pentru care am un deosebit respect profesional şi pe care nu mă aşteptam să îi întâlnesc atât de repede şi într-un asemenea context.

Echipa Monei Segall este extraordinară şi mă bucur să pot face parte din acest proiect. The Wall este pentru mine o oportunitate, o provocare şi o responsabilitate”, a declarat Valentin Butnaru.

Valentin a studiat, printre altele, la Şcoala de Artă Bucureşti. De şapte ani este prezentator de ştiri, ultimii cinci fiind parte din echipa Observatorului. A experimentat postura de host, prezentând alături de Teo Trandafir un show realizat de o reţea naţională de posturi locale.

Pe lângă ştiri şi divertisment, Valentin este trainer la Intact Media Academy şi jucător profesionist de squash (vicecampion naţional pe echipe în anul 2017), fiind unul din promoterii acestui sport în România.

Despre The Wall:

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio şi distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este "o combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie".

Bile de culoarea roşie sau verde sunt lăsate dă cadă de-a lungul zidului, iar locul unde se opresc dau câştigul sau pierderea.

VIDEO. Cum arată The Wall

casting_wall from Jul on Vimeo.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Chiar daca e si la stiri dimineata, mi se pare o figura fresh, deci o alegere buna.
  • Mihail Mihail
    Acum e clar ca Dan Negru e istorie pentru Antena 1. Eu eram aproape sigur ca daca nu pleaca, Dan Negru va fi prezentator la The Wall. Acum e clar, ori pleaca, ori va prezenta aia cu copii si parinti vedete.
  • Vali Vali
    Cine se astepta la un nume nou. Credeam ca este pt Varciu sau Negru. Surprize :)
  • livia pila livia pila
    Bafta, Vali!

Trimite un comentariu

sus