Skip to main content

Mona Segall pregăteşte o nouă emisiune la Antena 1, după un format internaţional: The Wall

 
Mona Segall pregăteşte o nouă emisiune la Antena 1, după un format internaţional: The Wall

Antena 1 a achizitionat formatul show-ului “The Wall”, de la compania Endemol Shine Group. În Romania, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall şi Robert Lionte.

Publicitate

Postul Antena 1 este acum în faza de preselecţii. Potrivit formatului, cei vor să concurenze în emisiunea de pe Antena 1 trebuie să aibă un partener de concurs. Fie că e vorba de partenerul de viaţă, unul dintre părinţi, bunici, fraţi sau prieteni apropiaţi.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) impreuna cu Universal Television Alternative Studio şi distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relaţie specială între participanţi pentru a putea câştiga premiile puse în joc.

„O combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, acţiunea este plasată într-un decor impresionant şi interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri „The Wall”. Emoţiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roşii şi verzi cad de-a lungul zidului, determinând câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe”, spun reprezentanţii Antenei 1.

casting_wall from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Piu Costel Piu Costel
    Este excelent ales prezentatorul .Valentin Butnaru. Super sper sa fiu si eu sunat la casting ...mam înscris acum o luna .... sper sa-mi ajute bunul Dumnezeu si întreg stafului THE WAL...cu mare respect Piu Costel.
  • Stefan Stefan
    Mădălin Ionescu va prezenta The Wall
  • Blăjeanul Blăjeanul
    Formatul emisiunii îmi amintește de emisiunea Câștigi în 60 de secunde, prezentată acum câțiva ani de Dan Negru, căruia cred că i s-ar potrivi și emisiunea asta. Dacă va fi prezentat tot de Liviu Vârciu, emisiunea aceasta este sortită eșecului
  • mile mile
    Acet cmetariu ost modeat deoaree cotinea limbaj intoloerat intolerant e tu moderatul care modereaza moderare comentariilor mele!!!!
  • mile mile
    postacii , ceocul mic, am vazut pe yotbe ca showul e foarte tare , cred ca antena 1 v-a bate toate posturile din galasie cu acest show , ce spunetii nea marin nnar fii bun ca prenzentator
  • Iuli Iuli
    Va zic de acum, prezentatorul este, ca de obicei, Dan Negru (ori Varciu, ori Florin Ristei sau alte vedete uzate ale Antenei)
  • dan dan
    mi ar placea sa l difuzeze de la ora 18 si sa renunte la acces direct...si seara treb o ala emisiune in locul aleia cu capatos ar scapa si antena de imaginea aia prafuita si plictisitoare..
  • GigelFrone GigelFrone
    Numa frustrați prin comentariile astea. Făceți-vă voi show-urile frumos și bine și nu mai mâncați bucile altora. Voi, producători cu audiente mici mici mici de tot. Să arunci cu căcat cum fac primatele e simplu. Asta și mâncatul de ***. In rest numa bine, producători de succes plin de bale și maroneala pe la nas.
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Avand in vedere succesul ProTV cu Ce spun romanii, nu sunt surprins ca televiziunile din Romania investesc in game show-uri. Dan Negru ar fi prezentatorul potrivit pentru The Wall, dar fiind produs de Mona, Liviu Varciu are sanse foarte mari sa fie alesul.
  • Ionut Ionut
    fake mile e mai nasol decat real mile. era suficient un singur mile.
  • mile mile
    stitii daca ProTV X v-a dfuza filme pentru adultii , e cam plictisitor sa ma uit 24 din 24 doar la antene, ar fi o idee buna daca intact ar face antenna *** , ca sanu fiu nevpoit sa ma uit la concurenta
  • mile mile
    f, corect , dan negru cel mai posibil , e greu de imaginat altcineva, dar vedem
  • F F
    Pare un format pentru Dan Negru.
  • mile mile
    comentariile de ma jos numi apartin. ***
  • mile mile
    Unde este mile, hai sa il prindem pe mile
    Cine este mile, toata lumea mile.

    Antena 1 e cea mai tare!!!! Din parcare!!!

Trimite un comentariu

sus