Skip to main content

"Un post TV găzduieşte o escrocherie în serial, iar CNA face pe mortul în păpuşoi". Radu Paraschivescu, despre Adela Lupşe şi vânzarea de bijuterii pe TV:

 
"Un post TV găzduieşte o escrocherie în serial, iar CNA face pe mortul în păpuşoi". Radu Paraschivescu, despre Adela Lupşe şi vânzarea de bijuterii pe TV:

Scriitorul Radu Paraschivescu, despre Adela Lupşe (isterica de la concursurile interactive) şi vânzarea de bijuterii pe TV, în emisiuni mascate ca jocuri TV:

Publicitate

"Vineri la prânz, de pildă, Adela Lupşe îşi îmbia telespectatoarele să cumpere „o splendoare de ceas placat cu aur de 18 carate, o adevărată operă de artă, la numai 55 de lei. Reţineţi, doamnelor şi domnişoarelor, doar 55 de lei. Profitaţi şi sunaţi cât mai repede, mai sunt doar cinci produse în stoc”.

Ca om care merge des cu metroul, nu pot să nu observ că „opera de artă” a Adelei Lupşe costă cu 15 lei mai puţin decât un abonament lunar la trenul galben fără cai", scrie Radu Paraschivescu într-un text publicat pe Digi24.ro.

Scriitorul notează:

"Marea problemă n-are legătură nici cu obsesiile de ieri ale Adelei Lupşe (rezumabile în clocotitorul imperativ „Vreau să sune telefonul!” de pe vremuri), nici cu acutele ei de azi.

Marea problemă este felul în care un post TV găzduieşte o escrocherie în serial, iar CNA face pe mortul în păpuşoi, ca în atâtea alte rânduri. Faptul că postul este Prima TV sau altul nu are importanţă.

Contează, în schimb, că frauda nu numai că nu e descurajată, ci primeşte mâini peste mâini de ajutor."

Radu Paraschivescu:

"Câtă vreme Prima TV, Naţional TV şi alte posturi TV nu vor jugula aceste şuşanele penale, nu le vom putea spune nici „dă-te mai încolo” bişniţarilor de pe stradă – mai rari, dar încă în pâine.

Câtă vreme CNA nu-şi va întrerupe somnul de veci şi de frumuseţe, nu vom putea vorbi de probitate şi de onoare în acest domeniu privit de atâţia ochi."

Radu Paraschiveascu notează articolul Paginademedia.ro care detalia mecanismul din spatele vânzărilor de bijuterii TV:

"Tocmai de aceea mi se pare nimerit să remarc munca Iuliei Bunea de la site-ul paginademedia.ro. La începutul lui 2017, Iulia Bunea a scris un material impecabil despre pungăşiile cu bijuterii de la televizor, despre faţa lor reală şi despre dedesubturile lor. N-ar fi rău să-l citească la un moment dat şi membrii CNA, dacă nu e prea mare deranjul."

Articolul complet, pe Digi24.

Articolul Paginademedia.ro despre vânzarea de bijuterii pe TV şi mecanismul din spatele lor, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Geo
    Se stie foarte bine ca e teapa cu bijuteriile la tv asa cum e si cu teleshopingul tv. CNA nu intervine pentru ca e in mina in mina cu ei. Foarte bun articolul.
  • john Nicorici john Nicorici
    Ceea ce scriu, nu este o postare pe subiect: ci un protest! Atunci când este vorba de un subiect fierbinte ”mafia” din ”ziare ro” îți șterge pe la nas cu câte un ”parolă greșită” și repetir...! Sânt aici pe fața opusă a Pământului și când vreau să postez, o fac pentru că îmi pasă încă de ai mei! Dar se pare că mai farisei ca acum, nu au fost ”ai mei”- nici chiar pe vremea odiosului, îngrădit de tot felul de elemente SS decadente, în special ț***! Dureros și se pare iremediabil! Păcat!
  • Tabloidus Tabloidus
    Interesant cum domni ca Radu Paraschivescu, sau CTP, sau Mihai Gadea, sau alti ganditori national isi dau cu parerea despre orice, oricum. In aceeasi ordine de idei ar trebui interzis teleshoppingul si, pentru bunul mers, publicitatea la orice (marea majoritate a comunicarilor isi expun punctele tari si tac malc cu privire la efecte), pentru ca ar putea fi escrocherii in viziunea dansilor. Sa fie sanatosi, zic.
  • mdamda mdamda
    Ce legatura are stirea cu Tvr?! Daca tot e vorba... Emisiunea lui Dinescu e chiar un program misto, e si cu mancare, cu muzica live si invitati ok... Discutii super misto, iar Dinescu face fata timpurilor noastre, e actual, spumos, haios... Chiar si Ionut Cristache e un tanar care promite, are vorbele la el si face fata cu brio, imi amintesc un jurnalist care folosesa cuvantul Salutar (cu sensul de De Salutat) si alte si alte greseli pe la fiecare post, deci se pot ierta si unele greseli daca asta deranjeaza la Cristache...
  • Hagiu Hagiu
    Pentru tine Gelule este bun un post fv porno care merge cu genul tau de cultura !
  • gelu gelu
    TVR MURDARESTE TOT sa -l aduca pe dinescu ,costache de la *** 3 si mai sunt irina radu si hosu longin a facut din tvr o mare *** cine se mai uita la ei

Trimite un comentariu

sus