Skip to main content

VIDEO. EXCLUSIV. România, jos pălăria! Florin Busuioc, emisiune la Pro TV. Ce format internațional va prezenta

 
VIDEO. EXCLUSIV. România, jos pălăria! Florin Busuioc, emisiune la Pro TV. Ce format internațional va prezenta

EXCLUSIV. Florin Busuioc, actorul care prezintă rubrica Meteo de la Pro TV, va avea o emisiune proprie la postul de televiziune.

Publicitate

Programul pe care îl va găzdui Busu este realizat după un format internațional.

Despre ce este vorba?

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Pro TV a cumpărat formatul I love my country, după care va fi realizat show-ul prezentat de Busu.

La Pro TV, I love my country va fi pe post cu numele România, Jos pălăria.

I love my country este un format BBC. Două echipe formate din câtre patru vedete răspund la întrebări legate de țara care difuzează formatul.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat informația.

Formatul I love my Country a mai rulat în România, în urmă cu câțiva ani. A fost difuzat de Kanal D, se numea Iubesc România și era prezentat de Anca Țurcașiu.

BBC One a difuzat prima ediție I love my country în urmă cu patru ani.

Ideea originală după care s-a inspirat BBC vine de la show-ul Ik hou van Holland (I love Holland) realizat de compania olandeză Talpa

VIDEO. Cum arată o emisiune I love my country

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Iarasi emisiune concurs cu "vedete" - aceiasi obositi se vor perinda pe ecran - oamenii obisnuti de pe strada nu au voie?
 • @F, si asa o sa fie! Din septembrie Las Fierbinti se imparte: ProTV & Pro2

  @ss, habar nu am. Dar pe Wikipedia apare ca Prima Tv se inchide pe 17.08.2017
  "Prima TV și-a transformat canale române în posturi ProSiebenSat pe 17 august 2017". Poate vom avea *** sau Sat.1 in Romania in loc de Prima
 • Pai Iuli,si de ce in publicatiile click! apare ca noul sezon mama mea gateste mai bine începe pe 04/09 ?
 • @ Iuli : acum o săptămână doua aberai ca Las fierbinti va fi pe Pro2. Te ai razgandit? :)) încetează cu ghicitul ăsta. Așteaptă sa vezi ce anunță și comentează atunci.
 • Deci la ProTV intra o gramada de formate din aceasta toamna, iar posturile secundare din grup raman cu aceeasi grila prafuita: telenovele turcesti si latine - Pro2, La Bloc - ProCinema, Simpsons si Familia Bundy - ProX, si telenovele Romanesti - ProGold
 • Poate sunt eu un prost facut gramada, dar nu pot sa-mi mai fac o noua adresa de e-mail la yahoo. Intr-o vreme se putea, dar acum nimic nu e bun-nici numarul de telefon, nici parola(care nu trebuie sa fie numele), mereu e ceva care nu e bun, de cativa ani nu pot sa-mi fac o noua adresa.
 • Nu e o copie a emisiunii de pe TVR 2,asta de pe Pro tv e cu vedete este și la unguri pe Duna TV emisiunea duminica parca.Oricum emisiunea cu Virgil Iantu de pe Tvr2 e mult mai interesanta și educativa (e emisiune de cultura generala) și în plus la Pro depinde su ce vedete vor fi invitate nu se pot compara cele doua emisiuni

Trimite un comentariu