Skip to main content

Doina Gradea, şef interimar TVR: „Sunt emisiuni care au rating aproape zero. Ele nu pot ramane pe post”

 
Doina Gradea, Foto: Business Magazin
Doina Gradea, Foto: Business Magazin

„Avem un buget substantial, comparabil cu bugetele pe care le au grupurile de televiziune private, cele mai mari grupuri de televiziune din privat de televiziune, ProTV si Antena TV si cred ca trebuie sa intoarcem toate aceste venituri pe care le avem prin calitatea programelor catre cei care platesc, contribuie, in fiecare an la bugetul Societatii Romane de Televiziune”, a spus Doina Gradea, şefa interimară a TVR, în faţa membrilor Comisiei de Cultură şi Media, citată de HotNews.

Publicitate

„Sunt emisiuni care au rating aproape zero. Ele nu pot ramane pe post. Inseamna ca nu se uita nimeni la ele. Nu trebuie sa dam neaparat de lucru cuiva din Televiziunea Romana. Poate ca acei oameni care fac rating zero sau aproape de zero, pot fi mult mai utili in alte zone, in alte directii. Isi pot aduce aportul sub alta forma Sunt extrem de multi specialisti, profesionisti in TVR, ma bucur ca i-am cunoscut si in Bucuresti si in studiourile teritoriale de care nu vreau sa uit, vreau sa le amintesc pentru ca au o contributie enorma", a afirmat Gradea.

Intrebata de Gigel Stirbu, presedintele comisiei de cultura din Camera Deputatilor, ce masuri va lua pentru stoparea cheltuielilor si acumularea de datorii de catre TVR, Gradea a spus ca trebuie mai intai sa vada care este sursa acestora.

„Trebuie sa vad care este sursa acestor datorii, pe fiecare capitol in parte pentru ca noua formula de finantare de la bugetul statului prevede linii separate pentru fiecare cheltuiala si trebuie sa vedem exact unde s-a intamplat si ce s-a intamplat, sa corectam si sa incercam sa asiguram resursele pentru buna functionare pana la sfarsitul anului. Este o perioada de bugetare pentru noul an. Daca vom identifica sursa, si trebuie sa o identificam, se poate rezolva", a spus ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei-constantin andrei-constantin
    doina are cat de cat o experienta in pro ,poate va reusi sa urneasca tvr din loc ...
  • Iuli Iuli
    Oare o sa reuseasca Doina sa faca din TVR o copie a ProTV sau Antena1?

Trimite un comentariu

sus