Skip to main content

Doina Gradea, numită director interimar la TVR, după plecarea Irinei Radu

 
Doina Gradea, numită director interimar la TVR, după plecarea Irinei Radu

Până astăzi membru în Consiliul de Administraţie, numită interimar la TVR. Doina Gradea a fost numită astăzi director interimar al Televiziunii Publice.

Publicitate

Reamintim că Parlamentul a respins astăzi raportul de activitate al TVR, ceea ce înseamnă că întreg consiliul de administraţie al postului public a fost demis, în frunte cu Irina Radu, preşedintele instituţiei.

Cine este Doina Gradea, noul interimar al TVR:
Publicitate
A intrat în presă în 1992, ca reporter la agenţia Mediafax. Un an mai târziu, a fost editorul general adjunct al agenţiei de ştiri.

În 1994 a devenit secretar general de redacţie la canalul de ştiri Canal 31.
Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro şi pe canalele Pro TV.
Din 2004, a fost director executiv al canalului Pro TV Internaţional. În 2014, a fost concediată de la conducerea postului (detalii, AICI), măsură pe care a contestat-o în instanţă. Gradea a pierdut, însă, procesul definitiv.
În ianuarie 2016, Doina Gradea a început colaborarea cu Ştirile TVR, fiind consilier. Două luni mai târziu, în martie 2016, ea a fost propusă de PSD în Consiliul de Administraţie al TVR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Gata; mi s-a terminat concediul. Voi fi angajata la TVR. Salariu bunicel, telefon, masina si secretar personal. Bye
  • Allex Allex
    Doina Gradea era in Pro ce-a care ii facea cafeaua dimineața lui Adrian Sârbu! Sa fim seriosi, cel mai probabil vom vedea emisiuni despre cum se face o cafea buna, sau nu.
  • teodor teodor
    Ce părere ai Livia de numirea asta?
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Doina Gradea știe să facă performanță dacă are un buget mare pentru producții de anvergură.
    Domnii Săftoiu, Tănase și Doamna Radu au fost manageri de criză care au administrat bugete mici și au realizat importante economii (chit că și în cazul dumnealor au fost criticate anumite achiziții).
    Mă îndoiesc că guvernul va asigura TVR-ului un buget asemănător cu cel al ProTV-ului. iar doamna Gradea, în cel mai probabil scenariu, va fi doar un continuator al muncii predecesorilor ei.
  • feliz feliz
    @Pache: "Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro și pe canalele Pro TV" a insemnat discutii aprofundate cu Hrebe, Udrea si gasca. Oamenii din Pro stiu exact ce urma pe post in urma acestor discutii. Numirea Doinei Gradea e o dezonoare pentru ideea de televiziune publica. Dar o onoare pentru Suzana Gadea, care se vede reconfirmata postmodern.
  • johhny bravo johhny bravo
    Unde e livia pila? s-a implinit marele ei vis, niciun ura, ura, hei, nimic?
  • Pache Pache
    TVR are al treilea presedinte in ultimii doi ani (Tanase, Radu, Gradea) si al patrulea producator general (Dinca, Zgabercea, Sandulescu, Tompea). Șefii de canale s-au schimbat precum ciorapii, la fel și grilele. Cum naiba sa existe o politica editoriala si de programe coerenta?!
  • Adi Adi
    Adica secretara lui Sarbu a ajuns director la TVR??? Stie cineva pe unde a ajuns soferul lui Sarbu??? In ce tara traim???
  • protopopescu protopopescu
    Romania - tara tuturor posibilitatilor. Asta daca stii unde sa pupi.
  • Silvia Silvia
    Bine Doina! Trage-i la linie. Ordine si disciplina. Partidul are-ncredere in tine!
    Iar noua, Drag ne-a fi de tine!

Trimite un comentariu

sus