Skip to main content

Doina Gradea, numită director interimar la TVR, după plecarea Irinei Radu

 
Doina Gradea, numită director interimar la TVR, după plecarea Irinei Radu

Până astăzi membru în Consiliul de Administrație, numită interimar la TVR. Doina Gradea a fost numită astăzi director interimar al Televiziunii Publice. 

Publicitate

Reamintim că Parlamentul a respins astăzi raportul de activitate al TVR, ceea ce înseamnă că întreg consiliul de administrație al postului public a fost demis, în frunte cu Irina Radu, președintele instituției. 

Cine este Doina Gradea, noul interimar al TVR: 
Publicitate
A intrat în presă în 1992, ca reporter la agenția Mediafax. Un an mai târziu, a fost editorul general adjunct al agenției de știri.
În 1994 a devenit secretar general de redacție la canalul de știri Canal 31.
Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro și pe canalele Pro TV.
Din 2004, a fost director executiv al canalului Pro TV Internațional. În 2014, a fost concediată de la conducerea postului (detalii, AICI), măsură pe care a contestat-o în instanță. Gradea a pierdut, însă, procesul definitiv. 
În ianuarie 2016, Doina Gradea a început colaborarea cu Știrile TVR, fiind consilier. Două luni mai târziu, în martie 2016, ea a fost propusă de PSD în Consiliul de Administrație al TVR. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Doina Gradea era in Pro ce-a care ii facea cafeaua dimineața lui Adrian Sârbu! Sa fim seriosi, cel mai probabil vom vedea emisiuni despre cum se face o cafea buna, sau nu.
 • Doina Gradea știe să facă performanță dacă are un buget mare pentru producții de anvergură.
  Domnii Săftoiu, Tănase și Doamna Radu au fost manageri de criză care au administrat bugete mici și au realizat importante economii (chit că și în cazul dumnealor au fost criticate anumite achiziții).
  Mă îndoiesc că guvernul va asigura TVR-ului un buget asemănător cu cel al ProTV-ului. iar doamna Gradea, în cel mai probabil scenariu, va fi doar un continuator al muncii predecesorilor ei.
 • @Pache: "Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro și pe canalele Pro TV" a insemnat discutii aprofundate cu Hrebe, Udrea si gasca. Oamenii din Pro stiu exact ce urma pe post in urma acestor discutii. Numirea Doinei Gradea e o dezonoare pentru ideea de televiziune publica. Dar o onoare pentru Suzana Gadea, care se vede reconfirmata postmodern.
 • TVR are al treilea presedinte in ultimii doi ani (Tanase, Radu, Gradea) si al patrulea producator general (Dinca, Zgabercea, Sandulescu, Tompea). Șefii de canale s-au schimbat precum ciorapii, la fel și grilele. Cum naiba sa existe o politica editoriala si de programe coerenta?!
 • Adica secretara lui Sarbu a ajuns director la TVR??? Stie cineva pe unde a ajuns soferul lui Sarbu??? In ce tara traim???
 • Bine Doina! Trage-i la linie. Ordine si disciplina. Partidul are-ncredere in tine!
  Iar noua, Drag ne-a fi de tine!

Trimite un comentariu