Skip to main content

PARTENERIAT. Garry Kasparov vine la București. La ce eveniment este speaker

 
PARTENERIAT. Garry Kasparov vine la București. La ce eveniment este speaker

PARTENERIAT. Cunoscutul șahist Garry Kasparov va veni în România ca invitat special al unui eveniment de business.

Considerat cel mai mare jucător de șah al tuturor timpurilor (15 ani consecutivi a fost campion mondial), cunoscut ca un opozant al lui Vladimir Putin, Kasparov vine în premieră la București pentru a participa la o conferință Profit.ro în care va dezvălui secretele unei gândiri strategice în afaceri, ce impact vor avea pentru oameni în scurt timp deciziile politice actuale și cum trebuie să ne folosim concret de tehnologie pentru a avea succes în orice domeniu. 

Publicitate

Evenimentul Making the Right Moves Conference, organizat de Profit.ro, va avea loc pe 28 noiembrie.

Detalii despre eveniment, program, rezervări și prețul biletelor, AICI.

Garry Kasparov, câteva repere:

- a fost campion al Uniunii Sovietice la șah la categori under 18 când avea 12 ani. La 17 ani, era campion mondial la categoria under 20

- a fost cel mai tânăr campion mondial la șah din istorie: a câștigat titlul în 1985, la vârsta de 22 de ani

- în 1991, a început să scrie la The Wall Street Journal (contributing editor). Comentează pe teme legate de politică și drepturile omului.

Kasparov s-a retras din șahul profesionist în 2005 și s-a alăturat mișcării avangardiste pro-democrație din Rusia. În 2012, Kasparov a fost numit președintele Fundației pentru Drepturile Omului, unde i-a succedat lui Vaclav Havel.

Opozant al președintelui Vladimir Putin și confruntat cu perspectiva arestului, Kasparov a părăsit Rusia în 2013 și s-a mutat în New York.

- este frecvent speaker la evenimente de business din toată lumea, pe teme legate de inovație, strategie și limitele minții umane.

- în 2013, a devenit Senior Visiting Fellow la Oxford-Martin School.

- Cartea lui Kasparov - How life imitates Chess este tradusă în 20 de limbi

- în 2015, a publicat volumul Winter is comind: Why Vladimir Putin and the Enemies of the Free World Must be Stopped, o combinație de memorii, istorie și analize ale actualității.

Detalii despre eveniment, program, rezervări și prețul biletelor, AICI.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai bine il tinea Putin in inchisoare pentru ca sunt amandoi la fel = doi misogini. GKasparov a spus ''there is real chess and women’s chess''. Adevarul este ca sahul este foarte plictisitor si nu sunt multi oameni dispusi sa se dedice acestei prostii care nici nu stii cat va dura.

Trimite un comentariu