Skip to main content

PARTENERIAT. Garry Kasparov vine la Bucureşti. La ce eveniment este speaker

 
PARTENERIAT. Garry Kasparov vine la Bucureşti. La ce eveniment este speaker

PARTENERIAT. Cunoscutul şahist Garry Kasparov va veni în România ca invitat special al unui eveniment de business.

Publicitate

Considerat cel mai mare jucător de şah al tuturor timpurilor (15 ani consecutivi a fost campion mondial), cunoscut ca un opozant al lui Vladimir Putin, Kasparov vine în premieră la Bucureşti pentru a participa la o conferinţă Profit.ro în care va dezvălui secretele unei gândiri strategice în afaceri, ce impact vor avea pentru oameni în scurt timp deciziile politice actuale şi cum trebuie să ne folosim concret de tehnologie pentru a avea succes în orice domeniu.

Evenimentul Making the Right Moves Conference, organizat de Profit.ro, va avea loc pe 28 noiembrie.

Detalii despre eveniment, program, rezervări şi preţul biletelor, AICI.

Garry Kasparov, câteva repere:

- a fost campion al Uniunii Sovietice la şah la categori under 18 când avea 12 ani. La 17 ani, era campion mondial la categoria under 20

- a fost cel mai tânăr campion mondial la şah din istorie: a câştigat titlul în 1985, la vârsta de 22 de ani

- în 1991, a început să scrie la The Wall Street Journal (contributing editor). Comentează pe teme legate de politică şi drepturile omului.

Kasparov s-a retras din şahul profesionist în 2005 şi s-a alăturat mişcării avangardiste pro-democraţie din Rusia. În 2012, Kasparov a fost numit preşedintele Fundaţiei pentru Drepturile Omului, unde i-a succedat lui Vaclav Havel.

Opozant al preşedintelui Vladimir Putin şi confruntat cu perspectiva arestului, Kasparov a părăsit Rusia în 2013 şi s-a mutat în New York.

- este frecvent speaker la evenimente de business din toată lumea, pe teme legate de inovaţie, strategie şi limitele minţii umane.

- în 2013, a devenit Senior Visiting Fellow la Oxford-Martin School.

- Cartea lui Kasparov - How life imitates Chess este tradusă în 20 de limbi

- în 2015, a publicat volumul Winter is comind: Why Vladimir Putin and the Enemies of the Free World Must be Stopped, o combinaţie de memorii, istorie şi analize ale actualităţii.

Detalii despre eveniment, program, rezervări şi preţul biletelor, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Constantine ce-a putut face din tine Constantine ce-a putut face din tine
    Mai bine il tinea Putin in inchisoare pentru ca sunt amandoi la fel = doi misogini. GKasparov a spus ''there is real chess and women’s chess''. Adevarul este ca sahul este foarte plictisitor si nu sunt multi oameni dispusi sa se dedice acestei prostii care nici nu stii cat va dura.

Trimite un comentariu

sus