Skip to main content

Televiziunea regională West TV din Arad a rămas fără licenţă

 
CNA
CNA

West TV, una dintre cele mai vechi televiziuni regionale din zona Arad, a rămas fără licenţă. Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat act în şedinţa de astăzi că licenţa postului a expirat.

Publicitate

Potrivit documentatiei CNA, societatea care a operat licenţa TV nu a mai solicitat forului audiovizual o prelungire. În plus, radiodifuzorula notificat CNA în legătură cu încetarea emisiei de la data de 2 august 2017.

Postul West TV a început să emită în 2008 şi avea o licenţă cu acoperire regională pentru 11 judeţe: Arad, Timiş, Bihor, Hunedoara, Caraş Severin, Alba, Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj.

West TV era în lista posturilor must carry, fiind preluat obligatoriu de către cablişti. Postul a fost operat de societatea Astra Vagoane Călători, ai cărei
acţionari sunt, potrivit site-ului CNA: Tristar SRL – 51%, Blidar Valer – 44,91%, alţi acţionari, persoane fizice – 4,09%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Ce lipsiti de realitate sunt cei care comenteza. Ma amuza foarte tare, pentru ca voi faceti aceste articole pentru a ne informa, dar cei care n-au treaba cu domeniul ...ca SS, habar n-au de ce intra localele sau regionalele pe pauza. Cred ca nici CNA ul din copacul lui nu isi da seama de ce actionarii nici nu-i mai baga in seama sa le spuna ca nu mai sunt interesati de prelungirea licentei. :)) Dar ne dam cu parerea ...ca e liber. Stati asa...ca vine o perioada cand multe locale si regionale vor intra pe pauza.
  • ss ss
    Dragă dana,
    West TV era ”pe pauză” de ceva vreme.Nu înțeleg de ce mai aveau licență
    Foarte bine că au rămas fără,dar păcat că mulți oameni au rămas pe drumuri
  • dana dana
    de at retrage licentele si la televiziunile de umplutura INEDIT TV si ESTRADA TV(astea sunt televiziunifoarte proaste).Stie cineva despre o televiziune DT TV, are site, cu program tv destul de atractiv, filme bune, dar nu stiu unde emite,cer este ca e romaneasta. Si pe youtube posteaza clipuri din filmele pe care re ruleaza? Poate cineva sa imi spuna ceva despre aceasta televiziune?

Trimite un comentariu

sus