Skip to main content

DIN ONLINE, PE HÂRTIE. Portalul eJobs lansează o revistă tipărită

 
DIN ONLINE, PE HÂRTIE. Portalul eJobs lansează o revistă tipărită

Lansare pe print. Platforma online de oferte de locuri de muncă eJobs vine cu o publicație tipărită pentru profesioniștii în HR. Site-ul deținut de Ringier România a lansat deja primul număr. 

Publicitate

Despre ce este vorba, în continuare:

Publicația se numește We are HR și apare la fiecare trei luni, într-un tiraj de 5.000 de exemplare. Acestea vor fi distribuite gratuit clienţilor-companii ai eJobs.

Revista, spun editorii, este dedicată profesioniștilor în resurse umane și “își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o nouă perspectivă asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor”.

Va conține informații și statistici despre industrie și “va pune în discuție tehnicile de recrutare, precum și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Cum vor colabora editorial site-ul eJobs și revista tipărită Ea are HR?

Raluca Dumitra, Redactor-Șef We Are HR:

„Datele concrete, studiile și statisticile pe care eJobs le obține atât de la companii, cât și de la candidați, ne ajută să identificăm tendințele și direcțiile de dezvoltare a pieței, să observăm impactul tehnologiei și inovației în recrutare, dar și să ridicăm, totodată, teme actuale de discuție pentru profesioniștii în resurse umane.

Mai mult decât atât, aducem în prim plan poveștile și know-how-ul oamenilor și companiilor care au reușit deja să valorifice strategii complexe de HR și să creeze programe de succes pentru atragerea, retenția sau motivarea angajaților".

Conceptul publicației:

Fiecare ediție a revistei va avea la bază o temă-concept, care va fi dezbătută, disociată și prezentată din diverse unghiuri și urmărind paliere diferite, pe întreg parcursul revistei: știri, interviuri, analize, statistici și povești.

Ediția tipărită a revistei va fi dublată de versiunea online, accesibilă pe www.WeAreHR.ro, actualizată zilnic cu informații din zona de business și HR. Iar în social media, compania lansează un newsletter săptămânal şi publică informaţii pe paginile de Facebook şi LinkedIn.

Primul număr, apărut astăzi, 11 octombrie, are 80 de pagini, cu tema “Jocurile recrutării: cum atragi talentele de partea ta” si are în vedere sublinierea lipsei de talentele care există în companii. De asemenea ediția de față încercă soluționarea deficitului cu care se confruntă întreaga piață.

Coperta primului număr

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu