Skip to main content

Omul cu Şobolani are emisiune la Radio Guerrilla

 
Omul cu Şobolani are emisiune la Radio Guerrilla

Un nou nume se alătură Radio Guerrilla. Dan Amariei, solistul trupei Omul cu Şobolani, va avea de săptămâna viitoare emisiune rock la Radio Guerrilla.

Publicitate

El se va ocupa de emisiunea Piticu' Dejun El, „un soi de mic dejun mai tembel, asa, de seara”, după cum îl numeşte Amariei pe pagina de Facebook Radio Guerrilla.

Emisiunea cu o durată de o oră va fi din 23 octombrie, lunea, de la 21.00. Emisiunea este produsă de Dragoş Mihăilă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Nici nu stiam ca mai emite acest radio Guerila.Dar, cu asemenea informatii e clar ca nu am pierdut nimic.Sa nu imi spuneti ca face emisiune tot ala, nu mai stiu cum il cheama, care a fugit la nu stiu ce post apoi a plecat si de la aia.Habar nu am.Stiu ca facea reclama la pasta de dinti.
  • dan amariei dan amariei
    @mihai - trebuie sa fii destul de pafarist sau foarte rau intentionat sa crezi ca asa functioneaza lucrurile; cum sa crezi ca vin io cu bani din agentie (haah - parca e agentia lu' tata) ca sa mi dea Guerrilla emisiune.. jalnic;
    @somnorila - ce te face sa crezi ca nu mi-am asumat "fapta"?! iar cand zici "fapta", parca am omorat pe cineva - da, e drept, am stricat un concert, asa e - in urma unui lung sir de evenimente personale destul de dramatice am avut un atac de panica sever, care a dus la busirea totala a concertului - mi-am asumat esecul, drept pentru care am si revenit in iasi cateva luni mai tarziu, cu scuzele de rigoare, si am tinut un alt concert bine mersi. in plus, de atunci am mai avut alte cateva sute de concerte, absolut toate "normale". nu incerc sa ma justific, incerc doar sa iti explic cam cum stau lucrurile (asta daca ai bunavointa sa intelegi, evident);
    @andrei - multumesc, dar ma pot apara si singur :)
    @thor - va fi live. si daca voi adormi, te rog sa schimbi pe zu ;)
  • Mihai Mihai
    Daca mai continua in ritmul asta, ajunge din nou in insolventa Guerrilla. Sau, cu banii de la Liviu Mihaiu PROBABIL din spaga de la bogdan olteanu + banii de la firma de publicitate a lui Dan Amariei o sa mai traiasca. Buna tactica: daca vrei emisiune la Guerrilla, dai un ban si o ai... Ma astept ca in curand si Salam sa aiba emisiune la Guerrilla.
  • Somnorila Anonimu' Somnorila Anonimu'
    Nu mai luati apararea la toti *** A adormit pe scena. Punct. Sa-si ia fapta si sa si-o duca. Mai penibil de atat nu prea se poate. Doar noi incercam sa gasim scuze idioate pentru orice. Inchipuiti-va ca adormea michael jackson in timpul unui show. Vi se pare incredibil, nu? Normal! Numai la asta cu sobolani e ceva ce trebuie trecut cu vederea. D-aia suntem vai mama noastra. Nu mai exista respect pentru nimeni si nimic. Binili si somnu' invinge!
  • Andrei Radulescu Andrei Radulescu
    Ai sustinut vreodata un concert? Dar sute de concerte? Dar mii? Sa reduci la zero un artist pentru ca a adormit sau ce-a facut el in timpul UNUI SINGUR CONCERT dintr-o cariera de peste 20 de ani este cam mult. Altfel, ti se pare "barbateste" sa te ascunzi in spatele unui pseudonim? Macar Dan Amariei a avut curajul sa adoarma pe scena, in vazul lumii, in mijlocul oamenilor pentru care canta de peste 20 de ani. Dan Amariei este curajos, tu esti doar un alt pseudonim intr-un internet plin de pseudonimi. Cum emisiunea este LIVE, de abia astept sa adoarma Dan, daca e, ca sa vad ce alti pseudonimi se dau curajosi pe internet.
  • Thor Thor
    Emisiunea va fi înregistrată? Presupun că dacă ar fi în direct, ar fi prea mare riscul să adoarmă în timpul ei.

Trimite un comentariu

sus