Skip to main content

Catrinel Menghia va fi imaginea Huawei în România

 
Catrinel Menghia va fi imaginea Huawei în România

Catrinel Menghia devine imaginea Huawei pentru promovarea Huawei Mate10 Pro în România. Campania va avea două componente: prima, ce urmează să se lanseze pe 13 noiembrie, şi care se va desfăşura pe zona de online, iar cea de-a doua componentă va fi un clip publicitar.

Publicitate

Catrinel Menghia face parte din portofoliul RAA Romanian Artists Management, agentia de talent management care reprezinta artistii in relatia lor cu industriile creative.

Roxana Alexandru, partener fondator Romanian Artists Agency: „Suntem incantati sa demaram un proiect de amploare cu una dintre cele mai mari companii la nivel global, din zona de IT&C, care prin produsele pe care le lanseaza si prin campaniile de promovare pe care le deruleaza continua sa se distinga de principalii concurenti din categorie. Vorbim despre o ampla campanie de comunicare pentru Huawei Mate10 Pro, la nivel international, iar Catrinel este brand ambassador pentru Romania a acestui smartphone. Alaturi de ea, din campanie mai fac parte cantaretul Massimo Savić (Croatia), fotograful Manfred Baumann (Austria), prezentatoarea TV Doukissa Nomikou (Grecia), inotatoarea Katinka Hosszú (Ungaria) si fotbalistul Robert Lewandowski (Polonia). Catrinel a fost aleasa datorita notorietatii sale, atat pe plan local, cat si international, dar si pentru imaginea versatila si stilul de viata dinamic, care se potriveste foarte bine cu specificatiile tehnice ale produsului. Recomandarea mea este sa o urmariti pe social media, pentru ca veti vedea foarte clar ce poate sa faca primul smartphone cu procesor de inteligenta artificiala, care are una dintre cele mai bune camere existente pe piata in acest moment.”

Romanian Artists Agency reprezinta artisti din diverse domenii in relatia lor cu industria de film, televiziunea, publicitatea si alte industrii creative. RAA este specializata in talent management, PR&events, branded entertainment si productie audio-video si reprezinta artisti precum Virgil Iantu, Razvan Exarhu, Adrian Despot, Sore Mihalache, Paul Ipate, Octavian Strunila, Lili Sandu, Catrinel Menghia si Patrizia Paglieri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus