Skip to main content

CONCURS RADIO. Corina Chiriac, la audierile pentru Naţional FM: Trebuie sa vorbim româneşte, să cântăm româneşte

 
CONCURS RADIO. Corina Chiriac, la audierile pentru Naţional FM: Trebuie sa vorbim româneşte, să cântăm româneşte

Corina Chiriac, în premieră la CNA pentru a susţine extinderea proiectului Naţional FM. Alături de ea, la audierile pentru concursul de frecvenţe radio au mai participat Denis Ciulinaru, director de programe şi realizator, şi Nicoleta Popa, membru în Consiliul de Administraţie al postului. „Trebuie să vorbim româneşte, să cântăm româneşte”, le-a spus artista membrilor CNA.

Publicitate

Reprezentanţii postului au vorbit şi despre un parteneriat cu Electrecord, ce mai mare arhivă de muzica romaneasca a tuturor timpurilor, pentru difuzarea unor pastile zilnice de umor „ca pe vremuri”.

Societatea ABC Plus Media, deţinută de fraţii Micula, a depus la CNA 11 dosare pentru cel puţin una din cele 14 frecvenţe FM scoase la concurs.

Nicoleta Popa, membru în Consiliul de Administraţie al postului de radio: „Naţional FM reţea naţională 2009. Este o reţea naţională constituită. 35 de frecvenţe. Muzică românească din octombrie 2009. Încercăm să fie mesagerul valorilor româneşti pe care le avem. Ne dorim să ne facem auziţi acolo unde nu ne putem auzi. Am reuşit să dăm drumul unui parteneriat cu Electrecord. Este vorba despre momente de aur ale comediei pe care cei de le Electercord le au şi ni le-au pus la dispoziţie.

Denis Ciulinaru, director de programe – „Legat de acest proiect, pe care l-am lansat în septembrie, cu cei de la Electrecord. National FM este singura staţie care le difuzează. Am îmbrăcat acest parteneriat într-un concept „National FM si Electrecord te provoacă să râzi ca pe vremuri”. Este un radio care încearca sa creasca organic. Venim de fiecare data in fata dumneavoastra cu dorinta de extindere. Ne dorim foarte tare sa ajunge in zone in care nu suntem ascultabili decat prin internet. Am difuzat câte două pastile la matinal şi la amiază. Apoi la rulăm la final de săptămână, sâmbăta la amiază, ca un fel de rezumat al săptămânii.”

Corina Chiriac – „Pentru mine este o premieră, nu am fost niciodată aici. Vreau să vă felicit pentru că aveţi o misiune grea. Vă felicit pentru ce faceţi în general mai ales în vremuri agresive ca acestea. (...) În calitate de ascultător de radio vorbesc în numele şoferilor care se întorc noaptea de pe unde au de mers, şi ascultă emisiunile de radio mai ales acolo unde se vorbeşte în limba română. Eu nu pot decât să sprijin această iniţiativă de a ajuns cu postul Naţional FM în cât mai multe localităţi. Trebuie sa vorbim romaneste, sa cantam romaneste.”

Frecvenţele pentru care Naţional FM a depus dosare:

Alba Iulia
Cluj-Napoca
Dej
Drăgăşani
Mangalia
Olteniţa
Oneşti
Orşova
Piatra Neamţ
Reghin
Sighetu Marmaţiei

Societatea ABC Plus Media deţine 3 licenţe audiovizuale (Naţional FM satelit şi reţea naţională terestră şi Favorit FM Zalău).

Acoperirea National FM

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Adi Chirila, opinia ta este impertinenta, mai ales ca esti in slujba turcilor de la Kanal D.
  • streinu streinu
    De ce sa ascult lalaiala? Asculta muzica nu lalaiala romaneasca!
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Buna ziua, pe Piatra Neamt e suficient radio Boom cu musica Romaneasca,populara, internationala Nu mai vrem alte radiouri gen Nationalfm, domnilor de la CNA va rogam frumos pe aceasta cale, sau de cultura religioasa ca nu le ascult nici naiba aici!!!! Nu se vede pe audiente ce radiouri prefera publica cu ce fel de musica????!!!!!!
    Eu as prefera impulsfm sa castige licenta pe Piatra Neamt

Trimite un comentariu

sus