Skip to main content

DERAPAJ. Patronii România liberă își duc războaiele pe coperta ziarului. Campanie agresivă împotriva KPMG

 

DERAPAJ. "România liberă, cel mai vechi ziar românesc, în pericol!" Sub acest generic, ziarul România publică de câteva săptămâni, pe prima pagină, zilnic, articole în care atacă firma KPMG și/sau pe Remus Borza.

Zi de zi, ziarul se deschide cu articole legate de KPMG sau de persoane legate de această companie, scrise pe un ton tendențios. De exemplu, titlul de azi este "Plăți ilegale de 54.000 de euro pentru Speranța Munteanu (KPMG)".

Zi de zi, ziarul mai are o deschidere, după prima pagină "dedicată" KMPG și/sau lui Remus Borza, cu alte subiecte. Au fost zile în care România liberă a publicat inclusiv materiale în limba engleză, pe aceași subiecte.

Zi de zi, prima pagină poartă ștampila "România liberă, cel mai vechi ziar românesc, în pericol". Această primă pagină, dublată de o alta, pe alte subiecte, nu poartă niciun marcaj.

Publicitate

De ce această serie de materiale împotriva KPMG și a lui Remus Borza?

KPMG este ultimul lichidator pe care l-a avut compania Astra Asigurări (firma care, ca și ziarul România liberă, este deținută de familia Adamescu).

Euro Insol a fost desemnată administrator judiciar provizoriu la România liberă (în insolvență), este o companie înființată de Remus Borza. KPMG susține Euro Insol ca administrator special la Medien Holding, firma care editează România liberă.

România liberă reclamă în materiale că KPMG încearcă să obțină schimbarea politicii editoriale a ziarului.

Din titlurile materialelor puse de România liberă pe prima pagină:

  • Cum vor KPMG și prientenii să pună mâna pe presa din România
  • Se grăbesc să pună mâna pe noi
  • Remus Borza, omul care a înființat firma care vrea să distrugă România liberă, este un protejat al Sistemului. La fel și KPMG
  • Devoratorii de presă românească
  • KPMG și ASF fac ce vor din falimentul celei mai mari companii de asigurări românești
  • Fondul de Garantare a Asiguraților, falanga ASF, pierde total controlul falimentului Astra Asigurări
  • KPMG, mâna armată a lui Negrițoiu și Ponta, luptă cu prea "incomodă" pe spatele noii ASF

VIDEO. România liberă și campania împotriva KPMG

GALERIE FOTO. Articole publicate de România liberă în ultima perioadă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Intr-adevar poate parea exagerata acesta campanie dar nimeni in presa nu reflecta asupra acesui subiect . Este vorba totusi de un ziar a carui vechime este de 140 de ani. Din pacate articolul paginademedia nu reuseste sa ne spuna daca cele scrise de Romania Libera sunt adevarte sau simple aberatii ,ni se atrage atentia ca [probabil in incercarea de a se apara]Romania Libera ar face un derapaj de presa. Dar Romania libera nu e singura institutiue de presa care face asta.
  • Și dacă spun adevărul, nu au voie sa se apere? Unde este derapajul? Știți dumneavoastră ca nu este adevărat ce scriu?

Trimite un comentariu