Skip to main content

Liviu Alexa, proprietarul NCN Cluj, vrea să lanseze şi un radio

 
Răzvan Dumitrescu şi Liviu Alexa
Răzvan Dumitrescu şi Liviu Alexa

Jurnalistul Liviu Alexa a intrat în cursa pentru cea mai disputată frecvenţă radio, cea de la Cluj. Firma sa, Pagina Ciudatului, a intrat în concursul organizat de CNA pentru o singură frecvenţă, cea de la Cluj, pentru care vrea să lanseze Radio NCN.

Publicitate

Dacă va primi licenţa, postul va avea o investiţie de 65.000 de euro, potrivit proiectului depus la CNA.

Alexa a fost însoţit de Răzvan Dumitrescu, realizator la Antena 3 dar şi la NCN din Cluj, pentru a susţine proiectul de radio.

Liviu Alexa, în faţa membrilor CNA: „Sigur că această licenţă de Cluj suscită un interes deosebit. Noi nu suntem adepţii „misecuvinismului”, nouă nu ni sc cuvine nimic, nu suntem nici mari reţele, nu avem nici finanţatori, nu suntem nici listaţi la bursă. Noi suntem nişte jurnalişti care am început un proiect, cu paşi mărunţi, dar cu o viziune foarte clară: să respectăm presa locală, să respectăm noţiunea de presă. Am ascultat cu multă atenţie şi ieri şi azi prezentările contracandidaţilor noştri. În toate s-a vorbit foarte frumos cu idei extraordinar de generoase, dar s-a vorbit foarte puţin despre jurnalism, ca şi acum acesta ar fi devenit o nişă, ceea ce este foarte trist. Noi prezentăm un proiect de radio local. Nu ştiu cât de important este faptul că suntem proprietarii unui ziar local la Cluj, că suntem şi proprietarii unui post local de televiziune.”

Răzvan Dumitrescu, jurnalist, realizator de emisiuni la Antena 3 şi la NCN Cluj: „Ne-am dori să avem această şansă să avem un post de radio informativ. Pe mine m-a mirat când m-am dus la Cluj că al doilea oraş al ţării după Bucureşti, am văzut foarte multe posturi şi foarte puţin jurnalism.”

FOTO. Emisiunile propuse în proiect

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    Cica Alexa nu are finantatori. :)))) Tocmai ce a fost acuzat de santaj de un om de afaceri de la Cluj. Cam asa se pare ca se finanteaza Liviu, prin metode transparente, gen amenintare si santaj..
  • Silvia Silvia
    Pai dupa ce a cerut frecvena nationala pt. NCN si isi spune "Televiziunea nationala a clujenilor", acuma-i post local, deci. Jurnalism de calitate = smenuri, interese si sex in sensul giratoriu Si noi suntem prostii lui.
  • Ion A. Ion A.
    e la mintea cocosului ca NCN si ce mai vrea sa faca acest ins sunt afacerile altora, el fiind un simplu paravan, de aceea se poate intampla orice
  • Ioan Ioan
    Cel mai mare poluator media din Cluj vorbeste despre jurnalism curat. Iti vine sa razi, dar e de plans. Curat-murdar coane Alexa.
  • Valentin Valentin
    Mai bine să nu lanseze nimic.

Trimite un comentariu

sus