Skip to main content

Proiectele lui Orlando Nicoară, dublu parteneriat cu Look: unul pentru un post de business și unul pentru drepturile TV de fotbal

 
Proiectele lui Orlando Nicoară, dublu parteneriat cu Look: unul pentru un post de business și unul pentru drepturile TV de fotbal

EXCLUSIV. Două parteneriate cu Look: eAd, firmă condusă de Orlando Nicoară, a intrat într-un parteneriat pentru drepturile pentru Ligii I și se va ocupa de exploatarea comercială a acestora. Totodată, un alt proiect dezvoltat de Nicoară - Profit.ro - va avea și o stație de TV, pe una dintre licențele Look.

Publicitate

Detalii, în continuare:

1. Postul de business, pe una din licențele Look

Look TV și Profit.ro vor dezvolta un post de business. Clever Media Network deține două licențe - Look Plus și Look TV. Una dintre acestea se va transforma în canal de business.

Studiourile noului post vor fi la Casa Presei, chiar în spațiul în care a funcționat, între timp, postul de business The Money Channel. 

Unul dintre realizatorul noului post va fi Dan Apostol, cu care Profit.ro derulează în prezent proiectul video Profit Live.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, postul de business urmează să fie lansat la începutul anului viitor.

Clever Media Network este deținută de Adrian Tomșa, un apropiat al proprietarului RCS Zoltan Teszari. Tomșa a preluat de la Arpad Paskany posturile Look, cu tot cu drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În perioada următoare, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, se vor face demersurile la CNA pentru transformarea unuia dintre posturile Look în stație de business.

2. eAd și drepturile de difuzare pentru Liga I 

eAd, companie condusă de Orlando Nicoară, se ocupă de exploatarea comercială a drepturilor pentru meciurile din Liga I.

Odată cu preluarea posturilor Look, Adrian Tomșa a luat de la Arpad Paszkany și drepturile de difuzare ale Ligii I. Astfel, Clever Media deține drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pe posturile Look.

eAd, compania unde Orlando Nicoară este manager se va ocupa, din informațiile Paginademedia.ro, de exploaterea comercială a drepturilor din Liga I și va vinde publicitatea pentru posturile Look TV.

Contactați de Paginademedia.ro, Adrian Tomșa și Orlando Nicoară nu au comentat informațiile.

Numele lui Adrian Tomșa a apărut și în legătură cu preluarea postului Prima TV, deținut de Cristian Burci. Momentan, discuțiile stagnează, din motive care țin de insolvența Prima TV.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • In sfarsit ! Sper ca-l ia si pe Soviani ca i-o fi foame si lui. Sa ne mai explice cum e cu ROBOR cu valuta si cu criza. Asa si pe Freciu, ca tot l-a mentionat cineva.
  • Treaba asta cu televiziune de business in Romania e ca mitul mioritei in literatura romana: revine periodic. Exista o tendinte, de altfel generalizata in televiziunile din Romania: se da un prost cu bani, sa ii spunem mogul, mogulas sau om de afaceri care vrea sa aiba un post tv cu care sa miste putin piata in directia dorita: de regula angajeaza un prietenas de gratar pe post de director executiv, chit ca omul nu are habar de televiziune sau de pasta de dinti. se mai face una bucata echipa de productie pe aceleasi criterii, Marceluta secretara pe postd e producator executiv ca e fata descurcareata, nea Gigel soferul director de imagine , ca a filmat la nunta unui var. vreo 20 de sclavi care muncesc pe bune si gata proiectul. "menejerii" trag tare fac sedinte tot tacamul sa para ca stiu despre ce vorbesc, proiectul tine in medie trei ani si se zbate pe la o audienta de 0,2 in zilele bune. pana cand mogulul termina banii sau intra la bulau. apoi televiziunea se dizolva pana cand menejerii gasesc alt prost cu bani caruia ii propun un proiect de nerefuzat. si renaste televiziunea de business, acuma nu ca nu ar fi nevoie de un tv de business intr-o tara in care jumate din populatie are wcul in curte, iar despre bursa cred ca e chestia aia pe care o iau studentii daca invata bine...

Trimite un comentariu