Skip to main content

Aici eu sunt vedeta, un nou prezentator, în locul lui Dan Bittman. Cine va fi la emisiunea cu copii

 
Aici eu sunt vedeta, un nou prezentator, în locul lui Dan Bittman. Cine va fi la emisiunea cu copii

Emisiunea Aici eu sunt vedeta va avea un nou prezentator, în locul lui Dan Bittman. Show-ul cu copii de pe Antena 1 va mai avea două emisiuni în formula cu Bittman: una difuzată în această seară și una joia viitoare.

Noul sezon va fi pe Antena 1 la începutul anului viitor, fără Bittman. În locul lui, în rolul de prezentator va fi, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși a prezentat mai multe emisiuni la Antena 1. Printre acestea, Te cunosc de undeva, show-ul difuzat de postul Intact în fiecare sâmbătă.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Bittman a declarat că a avut un contract pentru un sezon cu Antena 1 și că despărțirea a fost "mutuală".

Emisiunea Aici eu sunt vedeta a debutat la Antena 1 pe 12 octombrie. Din 23 noiembrie a făcut o pauză (difuzând X-Factor și filme), urmând să fie reluată diseară (14 decembrie) și, cu o ultimă ediție din sezon, pe 22 decembrie.

Este realizată după formatul britanic Big Star's Little Star.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Selesi sigur e mai bun ca Bittman, dar o emisiune cu copii, fara audienta, n-o repari decat cu o prezentatoare atractiva, sa se uite si tati si bunicu'. Bittman chiar daca nu stie televiziune, macar putea sa aduca fani care sa se uite la tv.
    Voiculeasca trebuia s-o puna pe una din singurele doua prezentatoare care mai lucreaza acolo (in afara de academiciencele lu' Stoiceasca, desigur): Mirela Vaida sau Alina Puscas.
    Selesi trebuia pus in locul lui Razvan si Dani la XFactor , moartea audientei cu plictiseala din ei, sau in locul celor doi necunoscuti de la iUmor care scot doar sunete, un fel de Beavis si Butthead fara umor.

Trimite un comentariu