Skip to main content

Aspirina revine în Las Fierbinţi

 
Aspirina revine în Las Fierbinţi

După trei sezoane în care a absentat, Aspirina revine. Mirela Oprişor îşi reia rolul din serialul de comedie Las Fierbinţi, au anunţat reprezentanţii Pro TV. Ea va apărea într-un episod special al serialului pe care Pro TV îl va difuza în Ajunul Crăciunului.

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor Pro TV, Aspirina va continua şi în următorul sezon Las Fierbinţi.

Mirela Oprişor: „A fost o mare bucurie pentru mine această întoarcere, revederea cu toată echipa, de la actori, sunetişti, operatori, până la Marry, doamna care ne dă de mâncare. Sper din tot sufletul să fie o bucurie şi pentru telespectatori. Primul episod va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, când eu şi colegii mei vom încerca, în această perioadă tensionată social, să aducem zâmbetul pe buzele românilor. Crăciun fericit! Să avem un An Nou mai bun. Să fim sănătoşi cu toţii şi poate reuşim în acest an să facem lucrurile mai bine.”, a declarat Mirela Oprişor.

Episodul special va fi difuzat pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, de la ora 20:30.

Reamintim că Mirela Oprişor s-a retras din serialul Las Fierbinţi începând cu sezonul 10 din 2016, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI. Tot atunci a renunţat la serial şi Mimi Brănescu, scenaristul producţiei timp de nouă sezoane.

Citeşte şi:

Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinti, se desparte de serial: mă opresc înainte ca plăcerea să devină caznă. Şi "Aspirina" iese din serial

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    bravo Mirela...chiar imi pare bine ca te-ai intors...erai caterinca :)
  • Sabin Sabin
    TE IUBESC ASPIRINOOOOO
    SI MI-A FOST TARE DIR DE TINE SA FIU SINCER ACUM...DE CAND AI "IESIT" DIN SERIALUL MEU PREFERAT (DIN TOATE TIMPURILE) EU NU AM M-AI URMARIT LAS FIERBINTI DELOC...M-AI READUS LA VIATA IREVOCABIL MIRELA.
  • Barbosul Barbosul
    Bravo! Mirela este o actrita grozava! E premiata atat in Romania, cat si peste hotare.

Trimite un comentariu

sus