Skip to main content

Aspirina revine în Las Fierbinți

 
Aspirina revine în Las Fierbinți

După trei sezoane în care a absentat, Aspirina revine. Mirela Oprișor își reia rolul din serialul de comedie Las Fierbinți, au anunțat reprezentanții Pro TV. Ea va apărea într-un episod special al serialului pe care Pro TV îl va difuza în Ajunul Crăciunului. 

Potrivit reprezentanților Pro TV, Aspirina va continua și în următorul sezon Las Fierbinți. 

Publicitate

Mirela Oprișor: „A fost o mare bucurie pentru mine această întoarcere, revederea cu toată echipa, de la actori, sunetiști, operatori, până la Marry, doamna care ne dă de mâncare. Sper din tot sufletul să fie o bucurie și pentru telespectatori. Primul episod va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, când eu și colegii mei vom încerca, în această perioadă tensionată social, să aducem zâmbetul pe buzele românilor. Crăciun fericit! Să avem un An Nou mai bun. Să fim sănătoși cu toții și poate reușim în acest an să facem lucrurile mai bine.”, a declarat Mirela Oprișor.

Episodul special va fi difuzat pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, de la ora 20:30.

Reamintim că Mirela Oprișor s-a retras din serialul Las Fierbinți începând cu sezonul 10 din 2016, după cum Paginademedia.ro a anunțat AICI. Tot atunci a renunțat la  serial și Mimi Brănescu, scenaristul producției timp de nouă sezoane. 

Citește și: 

Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinti, se desparte de serial: mă opresc înainte ca plăcerea să devină caznă. Și "Aspirina" iese din serial

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • TE IUBESC ASPIRINOOOOO
    SI MI-A FOST TARE DIR DE TINE SA FIU SINCER ACUM...DE CAND AI "IESIT" DIN SERIALUL MEU PREFERAT (DIN TOATE TIMPURILE) EU NU AM M-AI URMARIT LAS FIERBINTI DELOC...M-AI READUS LA VIATA IREVOCABIL MIRELA.

Trimite un comentariu