Skip to main content

Mirela Oprișor - Aspirina se retrage din Las Fierbinți

 
Mirela Oprișor - Aspirina se retrage din Las Fierbinți

După Mimi Brănescu, și Mirela Oprișor - soția scenaristului și interpeta Aspirinei - se retrage din serialul de pe Pro TV. 

Publicitate

Actrița a declarat pentru Paginademedia.ro că se desparte de serialul de comedie, fără a detalia motivele. "Le urez baftă colegilor mei în continuare", a spus Mirela Oprișor.

Ieșirea din serial a Mirelei Oprișor vine după ce Mimi Brănescu, cel care a scris serialul Las Fierbinți timp de nouă sezoane, a decis să se retragă din producție.

Mirela Oprișor a intrat în serial în primul sezon, în episodul nouă. Ultima apariție în rolul Aspirinei a fost în sezonul nouă, ultimul episod, difuzat în primăvară de Pro TV.

În urmă cu doi ani, Mimi Brănescu a povestit la Interviurile PaginademediaTV ce și-ar fi dori Mirela Oprișor să joace în serial. "Și-ar fi dorit să fie doctorița satului", a povestit el atunci. I-a scris rolul Asprinei: “Nu s-a supărat, e o fată cu umor. Si i-a placut si pentru ca a fost bine a mers mai departe”

Interviul video cu Mimi Brănescu, cu transcriere, aici.

VIDEO. Interviul acordat PaginademediaTV de Mimi Brănescu, în 2014

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • e clar ... gata si cu serialul asta ... prostii (da .. sunt multi .. formeaza majoritatea ce se vede de fiecare data la alegeri .. oricare ar fi ele) nu au sesizat esenta, adevarul, realitatea (nu cumva sa se trezeasca vreunul)... prea subtil pentru ei ... sau poate ca ei au fost 'prea glumeti' ... au atins prea multe 'fetze' ... ***!

Trimite un comentariu