Skip to main content

Când (re)vedem Singur Acasă. 1, 2 şi 3. Home Alone începe în câteva zile la Pro TV

 
Când (re)vedem Singur Acasă. 1, 2 şi 3. Home Alone începe în câteva zile la Pro TV

Numai de când există măsurătorile de audienţă (adică din 2000 până acum) seria Singur Acasă a fost pe Pro TV de peste zece ori ori. De fiecare dată, cu cifre bune de audienţă.

Publicitate

Citeşte şi: Când va fi Singur acasă în 2018

Tradiţia de Crăciun este şi acum respectată.

Când vor fi (re)difuzate de Pro TV cele trei filme ale seriei?

Singur Acasă 1. Prima parte a producţiei Home Alone, cu Macaulay Culkin şi Joe Pesci va fi difuzată de Pro TV sâmbătă, 9 decembrie.

Singur Acasă 2: Pierdut în New York. A doua parte a seriei, cu aceiaşi protagonişti ca şi primul film, va fi sâmbătă, 16 decembrie

Singur Acasă 3. Deşi cu alţi actori, Home Alone 3 a avut audienţe la redifuzările din fiecare an. De această dată, Pro TV va da filmul sâmbătă, 23 decembrie.

Anul trecut, când a fost difuzat pe 10 decembrie, filmul cu Macaulay Culkin în rol principal, a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu doi ani. În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    O rusine pt românia,dar atat creier este
  • Amer Amer
    ProTv a renuntat la traditionalul de seszon” Mos Craciun exista”?
  • 2017 2017
    Radu a scris :
    ''Bugetara,clar,ca,daca mai câștigi niște bani in plus,faci niște munci nerecomandabile minorilor''
    ''aveti prea mult timp liber,bugetari bucureșteni?''

    De ce astfel de comentarii nu sunt cenzurate? Daca spui ca esti femeie, mereu esti atacata cu astfel de comentarii ce nu au nicio legatura cu subiectul despre care ai scris. Iar prejudecata ca bucurestenii sunt o povara, este o manipulare pe care multi vor sa o creada.
  • Me Me
    Jalnic ... daca vor sa dea filme de cinemateca pot sa o faca (si chiar o fac de cand au lansat postul) pe ProCinema. Mai spun suporterii ProTV-ului ca cei de la KanalD dau cateva mii de euro pentru un stick de filme pe seara. ProTV-ul l-a cumparat o data .. si il da an de an pana se demagnetizeaza stick-ul. Asta nu tine de tranditie, tine de costuri si de modul in care ProTV-ul isi trateaza urmaritorii. Pana cand? .. cum am zis: Jalnic!
  • jk jk
    Singur acasa 2 va fi,cel mai posibil amanat
  • CNJ CNJ
    @Radu:Nu ai o exprimare coerenta si pui prea multe virgule.Intelege si tu ca aceasta serie este un simbol pentru PRO TV,difuzandu-se pe post de la infiintare.
  • teodor teodor
    Nu îți place dai next
  • F F
    Câte virgule. :)) e o gluma, nu?
  • Radu Radu
    Iche,demonstrează,unde am gresit,și iti dau un pic de limba română la purtător.Lasule,nici,numele nu ti -l dai,deci,cu prostii nu discut.
  • Radu Radu
    Bugetara,clar,ca,daca mai câștigi niște bani in plus,faci niște munci nerecomandabile minorilor,deci,daca e sa vorbim de limba română,vorbim despre,cum ar trebui sa iti aduci,tu ,acasă,bărbatul și copiii ,pe tema gramaticii,nu,imi da,tu,mie lecții,ca daca,ai curaj,sa,vorbim la telefon,la fel și,mă cafeaua de Cine.Dar,cu anonime semnate de la voi doi,nu am ce sa discut cu inadaptare sociali,frustrați sexual,probabil Crăciunul,va da vreun motiv sa iesiti "la atac ".Sau aveti prea mult timp liber,bugetari bucureșteni?
  • Thor Thor
    Și imediat după "Singur acasă" se difuzează "Greu de ucis". Un adevărat regal pentru cinefili.
  • iche iche
    Radu, nu o sa-ti sar in cap pentru un singur motiv. Atata timp cat nu stii sa scrii corect, nu prea am pretentii.
  • F F
    Câte articole mai scrieți pe aceeași tema? E cererea așa mare? :))
  • george george
    URA!! parca nu e Craciunul fara filmele astea! Multumesc protv ca existi!!
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    @ Radu: Poate-ti lasa Mos Nicolae in ghetute o carte de gramatica, pe care s-o studiezi... Daca nu, scrie-i lui Mos Craciun! In rest, ai o pata pe creier cu Pro TV-ul, probabil ca privind dinspre Antene strugurii audientelor sunt acri. Nici eu nu o sa mai uit, probabil, la "Singur acasa", dar e democratie (inca), foloseste telecomanda, niciun post TV nu trebuie atacat pentru ca difuzeaza un film! Sunt pe alte posturi emisiuni (politice) mult mai nocive!

Trimite un comentariu

sus