Skip to main content

Doliul în FM. Guerrilla, fără publicitate sâmbătă. Rock şi Gold, fără matinal. Europa FM renunţă la unele emisiuni

 
Doliul în FM. Guerrilla, fără publicitate sâmbătă. Rock şi Gold, fără matinal. Europa FM renunţă la unele emisiuni

Schimbări în grilele de programe ale posturilor de radio în următoarele trei zile, ca urmare a doliului naţional în memoria Regelui Mihai I. Unele posturi au decis să renunţe la parte din emisiuni, însă toate au anunţat că „tonul” emisiunilor va fi unul mai sobru.

Publicitate

Europa FM renunţă la trei emisiuni în următoarele două zile. Radio Guerrilla nu va difuza deloc publicitate sâmbătă, ziua în care Regele Mihai va fi înmormântat. Guerrilla va avea pe post doar muzică clasică şi imnul regal.

Rock FM şi Gold vor fi fără matinal.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele schimbări din grilele posturilor de radio:

  • Europa Fm rămâne cu matinalul, însă renunţă la unele emisiuni. Joi renunţă la emisiunea România în direct, a lui Moise Guran, vineri va fi fără emisiunea Avocatul Diavolului, prezentată de Vlad Petreanu şi Cristian Tudor Popescu, iar sâmbătă fără emisiunea La Radio cu Esca.
  • Radio Guerrilla îşi va adapta discuţiile din studio în conformitate cu zilele de doliu. Totodată, potrivit lui Adrian Popescu, acţionar şi director de marketing, Guerrilla va renunţa cu totul la emisiuni în ziua de sâmbătă şi va difuza exclusiv muzică clasică, iar din oră în oră va difuza imnul regal. Nici publicitate nu va fi, sâmbătă, pe Radio Guerrilla

Totodată, la Guerrilla se vor auzi şi o serie de jingle-uri speciale, cu mesaje legat de Regele Mihai, plus fragmente din discursul regelui din 2011, din Parlament.

  • Rock FM renunţă pentru următoarele două zile la matinalul prezentat de Răzvan Exarhu.
  • Gold FM va fi, de asemenea, fără matinalul prezentat Radu Buzăianu, Geanina Corondan şi Arthur Palaghia.
  • Kiss FM, Radio ZU, Pro FM, Digi FM, Magic FM şi Virgin FM nu vor produce schimbări în programe, însă reprezentanţii au anunţat că discuţiile din studio vor fi pe un ton în conformitate cu starea de doliu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Da, Guerilla dupa ce face emisiuni cu manelistul de Dan Bursuc si cu pseudo-vedete ca Delia, acum incearca sa "se scoata" cu o zi de muzica clasica... Banuiesc ca le va canta tot Dan Bursuc la acordeon...
  • mile mile
    Hi hi ....mai exista si altceva in afara de smartfion. Ti s-a aplatizat creierul de la tilifon. Oamenii normali mai asculta la radio, mai citesc o carte, mai deschid si telefonul. Tu probabil pana si sexul il faci prin telefon. Haidi paaa!
  • hi hi
    Lucrezi in invatamant...de la cabana, urmaresti atatea posturi straine...si totusi asculti si radioul....te cred, dar esti o exceptie, lumea vrea tv imediat cum ajunge acasa.
  • Oana Oana
    HI....lucrez in invatamant, deci nu ai dreptate! Nu, nu am Tv in bucatarie, defapt nu am deloc TV, am sunt pe smartTv si ma uit la televiziunile americane gen NBC, ABC, FoxTV, CBS News...etc! Si DA, mai duc 3-4 zile pe saptamana la cabana. Iar muzica buna gasesti pe radiouri, depinde pe care le asculti! Succes si tie, Craciun Fericit, sper ca nu esti moftu' chiar inainte de sarbatori?!
  • hi hi
    @Oana
    Nu mai exagera, ca probabil ai televizor in bucatarie, iar la cabana de vacanta nu cred ca te duci in fiecare zi. Si daca astepti sa-ti dea radioul muzica buna..... Cred ca lucrezi in radio si d'aia te-ai atacat asa.
  • Oana Oana
    (HI) eu ascult radio zi de zi cam 10 ore. Dimineata acasa in bucatarie, la munca, la birou, in trafic, in drum spre cabana de vacanta, in special pentru stiri locale si muzica buna, ascult si seara programe de dezbatere socio-economice. Ascult chiar si de pe net atunci cand lucreaz pe calc. acasa si la munca...deci DA, se asculta in continuare radioul, mai mult decat niciodata...HI esti tu deplasat, ori poate in pestera nu exista radio si esti tare suparat! In USA dar si in EUROPA occidentala radiourile locale sunt o PUTERE si asa vor ramane pentru multa vreme.....HI...Traiesti in pestera?
  • hi hi
    Este o enigma pentru mine cum de mai exista radio in 2017. Lumea nici la tv nu se mai uita. Ascultati radio in masina? Asta-i tot? Traiti in masina?
  • Alex.D Alex.D
    Cosmine...mai deschide si tu altceva in afara de "Pif"
  • Cosmin Cosmin
    Si toate acestea pt un trădător de țară.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    De ProFM și DigiFM știți ceva ?

Trimite un comentariu

sus