Skip to main content

INEDIT. Vloggerul Șelly, schimb de roluri cu hip-hop-erul Deliric într-o campanie Telekom. Și-au schimbat și conturile de Facebook.

 
INEDIT. Vloggerul Șelly, schimb de roluri cu hip-hop-erul Deliric într-o campanie Telekom. Și-au schimbat și conturile de Facebook.

VLOG NEWS. Experiment inedit în vlogosferă: un schimb de roluri între vloggerul Șelly și hip-hop-erul Deliric. Ce au făcut fiecare?

Deliric a mers la Craiova și a intrat, pentru o zi, în pielea unui adolescent al anului 2017.

Vlogger-ul Șelly (cu aproape 20 de ani mai tân a venit la București, unde a cântat pe scenă alături de CTC.

Publicitate

Totul face parte din campania lansată de Telekom România “Video nelimitat”. Compania de telefonie i-a provocat pe Andrei Șelaru (Selly) și pe Deliric (Răzvan Eremia) să facă schimb de vieți pentru o zi.

Cei doi  au făcut schimb și de conturi în social media, unde fiecare a postat conținut propriu pe contul celuilalt. Toată experiența a fost amplificată de diferența de vărstă de aproape 20 de ani dintre cei doi.

Rezultatul, În două clipuri.

1. Deliric a fost la Craiova și a filmat un clip în camera lui Șelly, așa cum face vloggerul de obicei.

2. Pe Selly îl vedem la București, la sediul firmei de haine pe care o deține Deliric. Aici a jucat rolul de model într-o ședință foto de promovare pentru niște haine branduite de Deliric. Apoi a mers la studio, iar seara a apărut pe scenă într-un concert CTC.

VIDEO 1. Deliric, în rolul lui Șelly

VIDEO 2. Șelly, în rolul lui Deliric

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu