Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Cabral și Vlad Petreanu, postările zilei. Despre “Probabil cel mai frumos resort din România” şi despre Declaraţia 600

 
BLOGOSFERĂ. Cabral și Vlad Petreanu, postările zilei. Despre “Probabil cel mai frumos resort din România” şi despre Declaraţia 600
Credit foto: Cabral.ro

BLOGOSFERĂ. Postarea zilei, pe Facebook, îi aparține prezentatorului de televiziune Cabral Ibacka. Acesta a făcut pe blogul personal recenzia unui resort din Delta Dunării:

“Ce spun în titlu este valabil pentru tot ce am experimentat eu la noi, nu spun că este general și absolut valabil. Dar pentru mine ăsta este cel mai frumos resort din România*”, notează acesta în postarea care a adunat peste 1.600 de share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

A doua postare populară din blogosferă îi aparţine lui Vlad Petreanu. Jurnalistul scrie într-o opinie despre situaţia creată de “declaraţia 600”:

„Ianuarie 2018. Guvernul României reinventează “declarația 600” și, cu asta, pune pe drumuri zeci de mii de cetățeni cu profesii liberale cărora, ca într-o istorioară de Urmuz, le cere banii în avans pentru contracte pe care aceștia n-au nicio idee dacă le vor și semna, cumva, în anul ce urmează”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. cabral.ro, “Probabil cel mai frumos resort din România stă mândru în Deltă”, - 1681 like-uri & share-uri;

2. petreanu.ro, “Declarația 600: azi o vedem și m… pardon, nu e”, - 1240 like-uri & share-uri;

Din postare:

“În urma scandalului, Liviu Dragnea anunță, de la partid, că guvernul va prelungi termenul de depunere a declarației 600, de la 31 ianuarie la 31 martie, după care probabil că reglementarea va fi anulată cu totul. Doar că guvernul care trebuie să facă toate astea nu există. Cel interimar nu poate emite ordonanțe de urgență pentru modificarea Codului Fiscal, cel care ar putea face asta nu a fost încă învestit”

3. mihaivasilescublog.ro, “GATA, E OFICIAL, NE PUTEM VINDECA SINGURI DE CANCER!”, - 1151 like-uri & share-uri;

Din postare:

“Am auzit de multe ori oameni care aberau pe diverse teme din astea conspiraționiste, dar nimic pe lumea asta nu egalează postările Oliviei Steer. Serios, cred că abia aici se dau adevărata măsură și ora exactă a nino-nino-ului. Ieri, când am citit minunăţia de mai jos, nu știam dacă să râd, să plâng, să-mi fac cruci mari sau să fug în munți ca să-mi fac sepukku”

4. bucurenci.ro, “Nic. Ultima lecție”, - 1071 like-uri & share-uri;

Din postare:

“Nic avea un talent foarte special de a explica pe înțelesul tuturor toate complicăciunile astea. Într-o lume normală, în care ar fi putut trăi decent din asta, cred că nu s-ar fi dat în lături să fie profesor de fizică la un liceu sau la un gimnaziu și sunt convins că ar fi devenit o legendă a catedrei”

5. Blogurile Adevărul, “Şoc în învăţământul românesc. Noul sistem de finanţare a şcolilor. Cine pierde şi cine câştigă”, de Ștefan Vlaston, - 900 like-uri & share-uri.

Din postare:

“Sunt necesare mecanisme de urmărire a eficienţei cheltuirii banilor bugetari, dar nu acestea. Salarizarea profesorilor trebuie realizată pe baza progresului şcolar al propriilor elevi, măsurat cu mijloace informatice. Măsuri heirupiste ca acestea nu fac decât să destabilizeze şi bruma de echilibru rămasă în sistemul de învăţământ”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu