
Emisiunea „Chefi la cuțite” dă startul etapei de preselecții pentru cel de-al cincilea sezon, anunță Antena 1,
Pasionații de gătit care vor să facă parte din echipa unuia dintre cei trei șefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se pot prezenta la preselecții într-unul dintre orașele Timișoara, Cluj, București și Iași.
Astfel, pe data de 26 ianuarie se deschid preselecțiile în Timișoara la Hotelul Perla.
Pe 28 ianuarie masa jurațiilor se mută în Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia.
Pe data de 3 și 4 februrie locuitorii Bucureștiului pot participa la preselecțiile care se desfășoară la Romexpo.
Ultima etapă a preselecțiilor se organizează pe data de 11 februarie la Iași în incinta Hotelului Unirea.
„Așteptăm la preselecții cât mai mulți oameni! Nu trebuie să fie bucătari de profesie, pentru că acest concurs este destinat și celor pasionați, care nu au avut ocazia să lucreze încă într-o bucătărie de specialitate. Sunt foarte nerăbdător să văd ce ne așteaptă în noul sezon și să îmi formez echipa. În general caut oameni care să se completeze și îi aleg în funcție de caracter, personalitate, de potențialul pe care îl vad în ei. În trecut am avut și destui neprofesioniști în echipă, dar au fost dornici să lupte și să învețe, de aceea cunoștințele în bucătărie, deși sunt un avantaj, nu sunt un criteriu determinant.”, declară chef Sorin Bontea.
În ultimul sezon echipa lui chef Bontea și-a adjudecat finala.
Comentarii
formatul se uzeaza de la un timp