Skip to main content

Burtiera zilei pe declaraţia 600: ANAF AKBAR!

 
Burtiera zilei pe declaraţia 600: ANAF AKBAR!

Burtiera zilei pe cazul declaraţiei 600 a dat-o postul de ştiri B1 TV: ANAF AKBAR! 600, încă în vigoare, a titrat postul de ştiri.

Publicitate

Uite declaraţia, nu e declaraţia! a mai pus pe ecran B1 TV.

Context. Declaraţia 600 se referă la cei care au venituri din activităţi independente. Formularul trebuie depus la ANAF pentru calcularea contribuţiilor la asigurările sociale şi la cele de sănătate. Declaraţia a stârnit valuri din cauza modului de aplicare (o plată în avans, luându-se în calcul un cuantum al veniturilor potenţiale pe anul în curs. Dacă se plăteşte în plus, statul returnează diferenţa anul viitor).

ANAF ia în calcul schimbarea Declaraţiei.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu cu mine eu cu mine
    Se pare ca PSD care este un partid de stanga, nu face ceea ce se asteapta de la el, adica sa-i ajute pe oamenii simpli. PSD da ajutoare sociale, dar daca incerci sa mucesti, dintr-o data esti un imbuibat bogatas. Vorbim despre oameni saraci, care doar incearca sa munceasca, dar PSD-ul le da in cap din prima zi de munca. Cum vine asta?
  • alex2 alex2
    Orice ar spune propaganda (ca au dificultati de comunicare etc.) baietii sunt pe minus grav. Singura metoda sa produca niste bani e cu smecherii din astea de plati in avans, mutari de contributii, taxe noi si cine stie ce le mai trece prin cap.
    Sunt aproape sigur ca impozitul pentru persoanele fara loc de munca, promovata de nenea care el nu platea nicio taxa in RO pt ca se "optimiza fiscal" in off-shore, se va intoarce intr-o forma sau alta. La fel cum cred ca declaratia 600 nu va fi anulata ci modificata putin sa nu mai streseze propaganda PSD-ului care traieste exclusiv din activitati independente.
  • M_L M_L
    Cum poti sa platesti in avans, daca nu ai banii deocamdata. Pur si simplu nu ai ce manca, d'aia te-ai apucat de ''activitati independente'' Iar ''statul returneaza diferenta anul viitor'' este o gluma sinistra ca in Kafka.

Trimite un comentariu

sus