Skip to main content

Cine transmite finala Simona Halep-Caroline Wozniacki?

 
Cine transmite finala Simona Halep-Caroline Wozniacki?
Sursa foto: Getty Images

Simona Halep va evolua în finala turneului de grad slam, Australian Open, în fața numărului 2 mondial, daneza Caroline Wozniacki. Meciul va fi transmis în direct pe Eurosport, sâmbătă dimineața de la ora 10:30, dar și online, pe platforma Eurosport Player

Publicitate

Finala va fi difuzată exclusiv de Eurosport. Niciun post TV generalist n-a mai achiziționat partida, așa cum s-a întâmplat la Roland Garros. 

Numărul 1 mondial, la tenis feminin, Simona Halep s-a calificat în finala turneului după un meci greu în fața jucătoarei Angelique Kerber, ocupantă a locului 16 în clasamentul WTA.

Miza acestei finale este una importantă pentru ambele jucătoare, care pe lângă titlul tuneului de la Melbourne își dispută și supremația în tenisul mondial. Astfel, la finalul meciului din Australia vom afla dacă Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial în tenis, scrie gsp.ro.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de șase ori, daneza ieșind învingătoare în patru dintre aceste întâlniri. 

Pentru jucătoarea din Constanța este a treia finală a unui turneu important după finalele pierdute la Roland Garros în 2014 respectiv 2017.

De asemenea, Simona este primul jucător din țara noastră care evoluează într-o partidă de simplu în finala turnelului australian de la Melbourne. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu