Skip to main content

Cosmin Cernat revine la Kanal D, unde va prezenta noul reality-show al postului

 
Cosmin Cernat revine la Kanal D, unde va prezenta noul reality-show al postului

Realizator și comentator sportiv, Cosmin Cernat a revenit la Kanal D după opt ani de când a părăsit postul. El va prezentat noul format achiziționat de Kanal D, Exatlon, care va debuta duminică, 7 ianuarie, de la ora 20.00.

„M-a atras la <Exatlon> faptul ca totul e suta la suta adevarat. La fel ca si in sportul de performanta, acest format nu vinde iluzii! Si recunosc ca daca imi era dor de ceva la TV, acel ceva era partea sportiva, de comentariu si de tot ceea ce inseamna sportul in viata noastra, a tuturor”, a spus Cosmin Cernat.

Publicitate

Carte de vizită

Cosmin Cernat si-a inceput activitatea la TVR in 1996, dupa care a intrat in echipa Kanal D, in 2007, odata cu lansarea statiei în Romania. A fost redactor-sef al Stirilor sportive Kanal D si prezentator si realizator al emisiunilor „Fluier de start” si „Fluier final”.

Cosmin Cernat are si o lungă experiență de comentator in domenii precum handbal, atletism, baschet, sporturi de iarna. A fost comentator la sapte editii consecutive ale Jocurilor Olimpice.

El a prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi pretul” , „Stele de 5 stele”, „Satra”.

De mai mulți ani, Cosmin Cernat s-a stabilit în Canada.

„Imi place sa fac diving, dar si snorkeling. As sta cu orele in apa! De asemenea, ma atrage clima din Republica Dominicana. Acum, in Edmonton, sunt -30 de grade!”, a adaugat Cosmin Cernat.

Despre formatul Exatlon. Este un reality show filmat în Republica Dominicană, in care 20 de concurenti, zece vedete si zece oameni obisnuiti, vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la incercare pregatirea fizica, viteza de reactie, rezistenta psihica. Marele castigator al show-ului va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu