Skip to main content

Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediţii pe săptămână

 
Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediţii pe săptămână

După două ediţii speciale, emisiunea Guess my age - Ghiceţte vârsta debutează oficial din această săptămână la Antena 1. Emisiunea de divertisment urmează să aibă câte două ediţii pe săptămână, miercuri şi joi, de la 20.00.

Publicitate

Jackpot-ul ediţiei este de 30.000 de euro, bani pe care cei doi concurenţi îi vor putea câştiga dacă vor reuşi să ghicească cu exactitate vârsta a şapte persoane, printre acestea şi vedete, care vor veni în faţa lor.

Pentru fiecare an greşit li se va scădea din bani, conform unor trepte de penalizare. De asemenea, ei vor avea la dispoziţie câteva indicii - Hit, Star, Film, Ştire, Sport, Zoom - de care se vor putea folosi pentru fiecare necunoscut care va apărea în faţa lor. Fiecare indiciu conţine informaţii legate de anul în care s-a născut necunoscutul, care i-ar putea ajuta pe concurenţi să ghicească vârsta celui aflat din faţa lor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Xenia Xenia
    @gt
    Exista o editie cu Stela Popescu si se va da. Altfel se pierd bani.
  • Loredana Loredana
    Nu o sa intelg niciodata de ce lumea se uita la emisiunile lui Dan Negru. Omul ala e foarte obositor. Nu face altceva decat sa urle ca un apucat.
  • Ban Ban
    Paginademedia,*** ****
    Cand aveti de gand să ii blocati pe acesti useri (mile,livia pila, ect) ?
    Va place sa vedeti "show" la fiecare articol in sectiunea comentarii,facut mereu de mile, livia pila ,ect?
  • Mile Mile
    Ce aberatii iuli pomenești, ti-am raspuns ce rating ă fost dat publicității,sper ca ai aflat ca și la antena sunt seriale turcești,dati audiente pe decembrie
  • F F
    Înțelegi greșit mile. Nu m-am uitat. Dar cine știe. Poate intr-o zi mă uit ca sa rad. Cel puțin poți face asta la un film de gen. La Acces direct mai greu. Iar la Dan Negru mă doare capul. :)) Văd ca ție îți place să vorbești la orice articol despre altceva decât se propune. Ești definiția off topic. Eu zic sa revii la Dan Negru și emisiunea asta.
  • Iuli Iuli
    Mile, numai aberatii spui.

    Paginademedia.ro cand aveti de gand sa il blocati cateva zile?
  • Mile Mile
    F , să înțeleg că te uiti la van damme și cauti scuze, nu ești cu nimic mai presus de cei care se uita la acces direct ,o țară de manelisti dornici de bătaie la tv ***
  • F F
    E bine daca te-ai uitat mile. Protv da tot tipul de filme. Da și Van Damme, dar găsești și fantasy sau mai seeioase de Oscar. Nu e ca la Antena, unde Star Wars e pe 4. :)) Sa revenim totuși la subiectul articolului. Dan Negru e mai slab ca Van Damme. Mă refer la calitate.
  • mile mile
    iuli, kanal d se lauda ca au fost la egalitate cam cu antena cu te vreau langa mine , dar nu zic nimic de comercial, inseamna ca au fost pe trei chiar daca antena are seriale turcesti la ora 14 si nu emisiune matrimoniala , inseamna ca serialul mama e mai rentabil , nu poti compara exatlon cu ghiceste varsta ca si costuri , e mult mai scump, dar bun, repet, mai bun decat supravietuitorul si merita mai mare audienta
  • marian marian
    Mile saptamana viitoare luni si antenuta ta baga film cu van damme
  • mile mile
    f, filmele proaste fac rating , dar nu la antena , van damme aseara la pro tv
  • Iuli Iuli
    Ce audiente au facut noile sezoane Neatza, Teo, Acces, Extra Night Show, Wowbiz?
  • Iuli Iuli
    Mile, zici ca e bine ca investesc in emisiuni, dar de Exatlon ai zis ca nu e bine ca a investit ca i-a batut un film de "2 lei" de pe Antena.

    Uite ca si Guess my age o sa fie batut de un serial turcesc, de la Kanal D.
  • F F
    Sa dea filme bune în loc de filme proaste mile. :)) Nu m-as mira sa de apnee la 3 după primele audiente.
  • Catalinnn Catalinnn
    Iuli , pe comercial a facut 4.8 rating si 11.6 share , si au trecut pe 2 si pe urban , vezi ca au postat la ei pe site .

Trimite un comentariu

sus