Skip to main content

Dana Rogoz, din nou pe TV. Va prezenta noul reality-show alături de Cove

 
Dana Rogoz, din nou pe TV. Va prezenta noul reality-show alături de Cove

Actrița Dana Rogoz se alătură emisiunii Mă însoară mama, pe care Pro TV o pregătește pentru acest început de an. Ea va prezenta reality-show-ul alături de Gabriel Coveșanu. 

Publicitate

Dana Rogoz intră în proiect și va avea rolul povestitorului care va comenta din exterior interacțiunile băieților cu pretendentele lor, dar și posibilele conflicte care vor apărea pe parcursul show-ului între mamele băieților și viitoarele nurori, potrivit reprezentanților postului TV.

Dana Rogoz: „Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor. Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”

Emisiunea "Mă însoară mama!" prezintă opt băieți din medii diferite care vor fi ajutați de mamele lor să își găsească posibile soții.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • off Doamne... de ce?? nu imi place Dana Rogoz!!.. din cauza ei am renuntat sa imi cumpar telefon am luat de la o marca "concurenta"
  • Contează cum sunt făcute, nu atât participanții. Iar cum va fi 2 ore pe săptămână în loc de 30 cât era la mireasa și doar un anotimp în loc de un an nu se pune problema ca vor apela la subiecte precum cele de acolo. Probabil va fi pusă la bătaie cu chefii, alta emisiune mai mult la mișto. Va fi gospodar fara pereche la oras.
  • pai.....am impresia ca e mireasa pt fiul meu 2.0 . protv copiaza la greu antenele ,fostele productii anteniste mai precis.

Trimite un comentariu