Skip to main content

Diana Dumitrescu și Cezar Ouatu, gazdele Eurovision România 2018

 
Diana Dumitrescu și Cezar Ouatu, gazdele Eurovision România 2018
eurovision.tvr.ro

Actrița Diana Dumitrescu și interpretul Cezar Ouatu, care a concurat la Eurovision în 2013, vor fi gazdele finalei Selecției Naționale și a semifinalelor etapei naționale.

Show-ul debutează duminică, 21 ianuarie, la ora 21.00. Va fi trasmis, în direct, de TVR 1, TVR Internațional și TVR Moldova precum și pe TVR+.

Publicitate

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, Selecția Națională va avea cinci semifinale. Pentru a sărbători Anul Centenarului, Selecția Națională se va desfășura sub sloganul „Eurovision uneşte România!“.

Diana Dumitrescu a debutat în piesa de treatu “Chirița la băi” și a jucat în numeroase filme și seriale tv românești, printre care se numără: „Păcatele Evei”, „Prizoniera”, „Iubire ca în filme”, „Războiul sexelor”, „Regina”, „Aniela”, „Iubire şi onoare”, „Pariu cu viaţa”, „Minte-mă frumos”, „În film la Naşu’”, „Îngeri pierduţi”, „A royal Christmas”, „Un alt drum” şi „Ghinionistul”.

„A fost o mare bucurie să primesc propunerea TVR pentru a prezenta Eurovision România“, spune Diana Dumitrescu.

Cezar Ouatu a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2013, la Malmö, cu piesa „It’s My Life”.

„Am reprezentat România ca interpret, am fost jurat al fazei naţionale, jurat al concursului internaţional şi iată că anul 2018 vine cu un rol incitant: acelade prezentator al Selecției Naţionale Eurovision România. Pot spune că am jucat cele mai importante <roluri> într-unul dintre cele mai importante filme din viaţa mea: filmul Eurovision! “, spune contratenorul.

Show-urile semifinalelor vor fi transmise în 21 ianuarie, 28 ianuarie, 4 februarie, 11 februarie şi 18 februarie, iar finala Selecției Naționale va fi transmisă pe 25 februarie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cezar Ouatu, care a concurat la Eurovision în 2013.
    De atunci nu a mai "produs" nimic.
    Apare doar cand TVR il scoate de la "naftalina".
    Antipatic personaj !

Trimite un comentariu