Skip to main content

Două seriale inspirate de același roman, în același timp pe TV. Unul la Antena 1, altul la Pro 2, fostul Acasă TV

 
Două seriale inspirate de același roman, în același timp pe TV. Unul la Antena 1, altul la Pro 2, fostul Acasă TV
Iubire ascunsă debutează pe Pro 2, de luni

Contraatacul Pro 2. Două noi seriale debutează luni pe TV, unul turcesc, altul românesc. Care este legătura dintre cele două? Ambele au scenariul bazat pe același roman, după cum notează Click.ro.

Antena 1 a programat începând de luni, 15 ianuarie, serialul Fructul oprit, produs de Ruxandra Ion, cu actori români, dar care se bazează pe o poveste turcească. Tot luni, dar de la 22.00, la Pro 2 debutează serialul turcesc Iubire ascunsă, care are la bază același roman. Serialul turcesc va fi la Pro 2, în fiecare zi de luni până vineri, de la 22.00. 

Publicitate

Scenariul Iubire ascunsă, de pe Pro 2 urmărește povestea lui Adnan, care după decesul soției sale și-a dedicat viața copiilor săi, Nihal și Bulent. Locuiește în Istanbul, unde o întâlnește pe Bihter, o tânără de care se îndrăgostește. Însă mama lui Bihter îl consideră și ea pe Adnan un partener de viață potrivit, așa că cele două, mamă și fiică, ajung să se lupte pentru același bărbat. Tânăra câștigă și cei doi se căsătoresc, însă ea ajunge în scurt timp să se îndrăgostească de Behlul, un tânăr care locuiește în aceeași casă cu ei.

Citește și: 

Serialul Fructul oprit va debuta la Antena 1 săptămâna viitoare. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea și Adriana Trandafir fac parte din distribuție

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Serialul turcesc "Iubire ascunsa" a mai fost difuzat in Romania de Kanal D in 2011, acum se pare ca PRO 2 (fostul Acasa TV) il va redifuza, asa cum si Happy Channel a redifuzat anul trecut "Feriha" care a fost difuzat pentru prima data in Romania tot de Kanal D, dar in 2013.
  • In locul celor de la Pro, puneam serialul pe Pro Tv de luni pana vineri ca sa prinda, apoi sa-l mute pe Pro 2. Aceeasi smecherie ca si cu Puterea destinului, difuzat luni-joi la inceput de an pe Pro si apoi mutat pe Acasa (unde a prins extrem de bine, bateau si Stirile Pro TV).

Trimite un comentariu