Skip to main content

Ediţie specială. Kanal D va difuza confruntarea concurenţilor Exatlon România cu cei ai Exatlon Mexic

 
Ediţie specială. Kanal D va difuza confruntarea concurenţilor Exatlon România cu cei ai Exatlon Mexic

Echipa României o întâlneşte pe cea a Mexicului la Exatlon. Kanal D va difuza sâmbătă, de la 20.00, confruntarea dintre echipele Exatlon România şi Exatlon Mexic.

Publicitate

Membrii echipelor Războinicii şi Faimoşii de la Exatlon România se vor reuni, vor îmbrăca acelaşi echipament şi vor înfrunta echipa care concurează în cadrul show-ului Exatlon difuzat în Mexic.

Cei 19 concurenţi rămaşi în concurs, după plecarea Rafaelei, vor purta în competiţia cu Mexicul echipament de culoare galbenă. De asemenea vor intona imnul României.

„Abia astept duelul cu Mexicul, acolo se va vedea ce poate fiecare. Eu am tot reprezentat România până acum şi o să o fac din nou. Mi s-a facut pielea de găină când am auzit că vom concura cu Mexicul”, a spus Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA.

Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing: „Mă bucur că vom putea face o echipa unită. Am reprezentat de multe ori România în competiţii internaţionale şi de fiecare dată am avut un singur scop: să imi reprezint exemplar ţara.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • vcfdsru vcfdsru
  O *** de concurs sa va fie rusine
 • Iuli Iuli
  Mexicanii au castigat.
  10 - 4 / Mexic - Romania.

  Pe facebook au depasit 3.000 de like-uri, poate vor face audienta buna pe Comercial
 • Mile Mile
  Să vedem cine e mai pregătit, e bine ca ca se concurează cu alte tari, cred ca românii vor câștiga

Trimite un comentariu

sus