Skip to main content

Ediție specială. Kanal D va difuza confruntarea concurenților Exatlon România cu cei ai Exatlon Mexic

 
Ediție specială. Kanal D va difuza confruntarea concurenților Exatlon România cu cei ai Exatlon Mexic

Echipa României o întâlnește pe cea a Mexicului la Exatlon. Kanal D va difuza sâmbătă, de la 20.00, confruntarea dintre echipele Exatlon România și Exatlon Mexic.

Publicitate

Membrii echipelor Războinicii și Faimoșii de la Exatlon România se vor reuni, vor îmbrăca același echipament și vor înfrunta echipa care concurează în cadrul show-ului Exatlon difuzat în Mexic. 

Cei 19 concurenți rămași în concurs, după plecarea Rafaelei, vor purta în competiția cu Mexicul echipament de culoare galbenă. De asemenea vor intona imnul României. 

„Abia astept duelul cu Mexicul, acolo se va vedea ce poate fiecare. Eu am tot reprezentat România până acum și o să o fac din nou. Mi s-a facut pielea de găină când am auzit că vom concura cu Mexicul”, a spus Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA.

Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing: „Mă bucur că vom putea face o echipa unită. Am reprezentat de multe ori România în competiții internaționale și de fiecare dată am avut un singur scop: să imi reprezint exemplar țara.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu