Skip to main content

OMV lansează un site cu știri din trafic. În colaborare cu Hotnews. Pilotul Bogdan Marișca, parte din proiect

 
OMV lansează un site cu știri din trafic. În colaborare cu Hotnews. Pilotul Bogdan Marișca, parte din proiect

Proiect inedit. Compania OMV a lansat coldnews.info, o platformă destinată traficului de iarnă. Proiectul este realizat în parteneriat cu cu site-ul de știri Hotnews.ro.

Ce conține site-ul?

Publicitate

Coldnews.info va avea o categorie în care șoferii din România vor avea posibilitatea să încărce imagini cu starea drumurilor. Astfel, prin încărcarea conținutului geolocalizat șoferii vor colabora, în timp real, unii cu ceilalți.

O altă rubrică va conține sfaturi pentru condusul în condiții de iarnă. Secțiunea va fi moderată de pilotul de raliu, Bogdan Marișca, membru Napoca Rally Academy:

„Pentru că traficul de iarnă vine cu provocări specifice, am lansat platforma Coldnews.info. Aceasta oferă, dincolo de conținutul postat de către utilizatori, o serie de sfaturi utile de la Bogdan Marișca, pilot de raliu, campionul en-titre al României și membru Napoca Rally Academy”, a spus Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom.

Platforma va avea și o hartă cu situația drumurilor din țară, generată pe baza datelor generate de utilizatori, dar și cu ajutorul unui autoturism condus de Bogdan Marișca.

“M-am implicat în acest proiect cu mare drag, mai ales că platforma Coldnews.info vine în sprijinul șoferilor cu informații atât de necesare acestora, zi de zi. Voi conduce împreună cu colegul meu, Simone Tempestini, campion mondial JWRC și WRC3, această mașină de teren echipată astfel încât să transmită în timp real date meteo direct în platformă. În plus, tehnologia instalată pe această mașină va permite colectarea de informații legate de functionarea motorului pentru a demonstra performanțele carburantului de iarnă OMV MaxxMotion Diesel”, a spus Bogdan Marișca:

„Adevărat sau fals?” este o secțiune care le propune șoferilor demontarea anumitor mituri despre întreținerea și condusul autoturismelor iarna.

De asemenea, moderatorii site-ului organizează zilnic cate o tragere la sorți cu premii pentru utilizatori.

Site-ul va fi disponibil în perioada 31 ianuarie – 1 martie 2018.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu