Skip to main content

OMV lansează un site cu ştiri din trafic. În colaborare cu Hotnews. Pilotul Bogdan Marişca, parte din proiect

 
OMV lansează un site cu ştiri din trafic. În colaborare cu Hotnews. Pilotul Bogdan Marişca, parte din proiect

Proiect inedit. Compania OMV a lansat coldnews.info, o platformă destinată traficului de iarnă. Proiectul este realizat în parteneriat cu cu site-ul de ştiri Hotnews.ro.

Publicitate

Ce conţine site-ul?

Coldnews.info va avea o categorie în care şoferii din România vor avea posibilitatea să încărce imagini cu starea drumurilor. Astfel, prin încărcarea conţinutului geolocalizat şoferii vor colabora, în timp real, unii cu ceilalţi.

O altă rubrică va conţine sfaturi pentru condusul în condiţii de iarnă. Secţiunea va fi moderată de pilotul de raliu, Bogdan Marişca, membru Napoca Rally Academy:

„Pentru că traficul de iarnă vine cu provocări specifice, am lansat platforma Coldnews.info. Aceasta oferă, dincolo de conţinutul postat de către utilizatori, o serie de sfaturi utile de la Bogdan Marişca, pilot de raliu, campionul en-titre al României şi membru Napoca Rally Academy”, a spus Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom.

Platforma va avea şi o hartă cu situaţia drumurilor din ţară, generată pe baza datelor generate de utilizatori, dar şi cu ajutorul unui autoturism condus de Bogdan Marişca.

“M-am implicat în acest proiect cu mare drag, mai ales că platforma Coldnews.info vine în sprijinul şoferilor cu informaţii atât de necesare acestora, zi de zi. Voi conduce împreună cu colegul meu, Simone Tempestini, campion mondial JWRC şi WRC3, această maşină de teren echipată astfel încât să transmită în timp real date meteo direct în platformă. În plus, tehnologia instalată pe această maşină va permite colectarea de informaţii legate de functionarea motorului pentru a demonstra performanţele carburantului de iarnă OMV MaxxMotion Diesel”, a spus Bogdan Marişca:

„Adevărat sau fals?” este o secţiune care le propune şoferilor demontarea anumitor mituri despre întreţinerea şi condusul autoturismelor iarna.

De asemenea, moderatorii site-ului organizează zilnic cate o tragere la sorţi cu premii pentru utilizatori.

Site-ul va fi disponibil în perioada 31 ianuarie – 1 martie 2018.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus