Skip to main content

Sezonul opt Românii au talent, din februarie la Pro TV

 
Sezonul opt Românii au talent, din februarie la Pro TV

Aceiaşi juraţi şi aceiaşi prezentatori din culise se reunesc pentru sezonul opt Românii au talent, din luna februarie. Show-ul de talente revine la Pro TV din 16 februarie, tot vinerea, tot de la 20.30.

Publicitate

Noul sezon vine şi cu o noutate: pentru prima dată în istroia show-ului, au fost acceptaţi exclusiv concurenţi români.

Ce spun juraţii Românii au talent despre noul sezon al show-ului:

Andi Moisescu:

„Acest sezon este puţin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost uşor, dar a fost mai multă emoţie şi surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenţi au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare.”

Mihaela Rădulescu:

„Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecţiile au fost încărcate de emoţii, iar concurenţii mai determinaţi ca niciodată, creativi, şi cu o dorinţă aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulţi români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă şi cred că o să vă placă tot ce veţi vedea şi veţi simţi din 16 februarie.”.

Andra:

„Sezonul 8 Românii au talent va fi unul surprinzător din toate punctele de vedere. Întotdeauna mă întreb daca mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar românii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe poveşti şi abilităţi incredibile. Am văzut numere cu adevărat spectaculoase, concurenţi extrem de ambiţioşi, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor şi de la ceea ce-şi doresc.”.

Florin Călinescu:

„Am observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului. În acest sezon, la preselecţii, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoţional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenţii dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează şi aşa mai departe. Sunt foarte mulţi talentaţi în multe laturi ale manifestării omeneşti.”

FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Andrew Andrew
  @fake mile esti terminat rau prietene :))))poti sa pupi in dos toata gasca protv ca nu rezolvi nimic oricum tu esti mai prost decat prevede legea degeaba te legi de antena ca toti telespectatorii de acolo sunt cu 10 clase peste tine ;))))Tu freaca paiu la Raduleasca
 • Costi Costi
  mile draga sau cine oi fii să îi *** pe toți din antena cu talent ***.Protv e ***
 • mile mile
  1q sam , vezizi de trea ba ta , nuu te mai baga in seam ca nu ma improsionezi , eu sunt mile cel adevarat , sunt telespectatorr fidel de antene , se vede si dupa cat de agramat scriu , sant in slujba lu don profesor , si da nu vreau strainii la concurs de talente , daca am zis ca ma uit laa romani au talent fiind un sezon doar cu romanii , nu inseamna ca ma dezic de preaiubitele mele antene , asa ca ceocu mic
 • 1q s-am 1q s-am
  clona lui mile @
  ce viata trista ai de copiezi nick-uri si pierzi vremea pe net scriind comentarii irelevante...fii sincer, esti fan protv si locuiesti cu parintii desi ai aproape 40 de ani ?
 • mile mile
  inima din peptu meu social nationalist se umple de bucurue, când aud ca straini nu sant lasati sa partikice la emisiuni de talente romanesti , ma stiti ca sant un antenist fara prea mult scoala , dar cred ca ma uit si eu la romanii au talent sezonul 8, fiind un sezon fara straini , straini nar trebui primit la acest showuri , dar cum stapani mei sunt fomisti dupa bani , multi straini sant la emisiunile de la antene ca alfel ar fi prea slabe, si nu sar uita prostimea
 • Allex Allex
  Va exista si un decor nou pentru etapa show-urilor live!
 • marian marian
  Gibson , atunci canalul nu mai face nici jumatate din cat are acum , FORZA pro
 • Gibson Gibson
  Exatlon ar trebui pus la bătaie cu RAT. Atunci ar fi o confruntare interesanta :D

Trimite un comentariu

sus