Skip to main content

Sorina Matei, din nou pe TV. Tot la B1

 
Sorina Matei
Sorina Matei

Sorina Matei a revenit la B1 TV. A treia oară. După o absenţă de mai bine de un an de pe TV, ea a reluat, de vineri seara, emisiunea Actualitatea Românească, pe care a realizat-o şi în trecut la postul de ştiri. Emisiunea Sorinei Matei va fi pe TV vinerea, de la 21.00, la 23.00.

Publicitate

În prima ediţia, i-a avut invitaţi pe Cornel Nistorescu şi pe Liviu Mihaiu.

Carte de vizită:
Sorina Matei a fost şefa secţiei politic la Antena 3, până la începutul lui 2011, post pe care l-a părăsit în urma unor neînţelegeri cu conducerea din cauza unui interviu cu Traian Băsescu (detalii AICI).

Câteva luni mai târziu, ea a trecut la B1 TV, unde a început să realizeze şi o emisiune. Şase luni mai târziu, Sorina Matei a părăsit postul pentru o emisiune în prime-time la România TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La sfârşitul lui 2013, jurnalista a plecat şi de la postul controlat de Sebastian Ghiţă, pentru ca mai apoi să revină la B1 TV, cu emisiunea Actualitatea Românească.
La începutul lunii aprilie 2015, jurnalista a plecat de la postul B1 TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
Din ianuarie 2016, Sorina Matei a intrat în echipa Digi24, dar pentru numai câteva luni.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Szocs  Francisc Szocs Francisc
    O înfumurată fără respect pentru media din provincie, cu toate că de acolo a răsărit.
  • Vasile Vasile
    ***
  • LIVIU LIVIU
    SORINA MATEI = calul troian al lui Voiculescu in B1Tv. Cred ca urmeaza idiotul de serviciu de la Antena 3, Mircea Badea.
  • LIVIU LIVIU
    SORINA MATEI esti turista ai trecut dupa antena 3 pe la mai multe televiziuni pentru perioade scurte acumesti la tv BOBIPAUNESCU nume cu trecut istoric vezi fratii PAUNESCU cu afaceri dubioase *** *** *** nu mai latri ca o *** in *** ***
  • Lege si ordine Lege si ordine
    Pentru Sorina Matei prezumtia de nevinovatie nu fuctioneaza si pt. Onea.Nu zic ca cei din DNA sunt sfinti dar cum sa dai crezare unor integistrari scoase de la naftalina, nu i clar ca i vorba de santaj?
    Si ce sa vezi ?In seara aceasta are invitati unul si unul (fosti si actuali comunisti,condamnati in prima instanta) sa infiereze DNA.
    D na Matei,mi a scapat mie sau chiar nu ati lamurit statutul dvs de
    "acoperit " in presa.
    Nu ma asteptam la o asa dezbatere la b1,am crezut ca am gresit canalul.
  • Dana Dana
    Esti facuta "gramada". Nu cunosti regulile briefingului. Te-ai lansat laAntena 3 si asta spune tot. Aâă.....ăaa - asta e exprimare de jurnalist?
  • mile mile
    Trompeta Matei!
  • Cr19 Cr19
    A revenit undercover la B1? :))

Trimite un comentariu

sus