Skip to main content

VIDEO. Aragaz, gaze, fericire pe linie. Engie, un nou clip nou de imagine. Semnează McCann.

 
VIDEO. Aragaz, gaze, fericire pe linie. Engie, un nou clip nou de imagine. Semnează McCann.

Aragaz, tineri fericiţi, corporate, o bucătărie ca-n filme, un apartament de vis, petrecere, cuvintele "gaze şi electricitate pe final". Un nou spot de imagine pentru Engie România, semnat de agenţia McCann PR.

Publicitate

Despre reclamă, dar şi despre alte spoturi din zona de energie (cu reţete asemănătoare - fericire, bucătării şi case "aspiraţionale" etc), în continuare.

Mai întâi, despre spotul Engie.

În cuvintele agenţiei:

„Ideea campaniei a apărut ca o continuare naturală a campaniei de anul trecut. Energia care ne alimentează casele inspiră energia necesară pentru absolut tot ce facem fiecare dintre noi, oră de oră, zi de zi. Execuţia a venit de la sine deşi nu fără provocări - un lanţ cauzal ce ne poartă din bucătărie într-o petrecere surpriză cu totul specială, totul în 30 de secunde, nu e un brief uşor" (Traian Aron, Art Director).

În cuvintele clientului Engie România:

"Ne-am dorit să continuăm povestea campaniei «Tu de unde îţi iei energie?» în acelaşi registru emoţional, adaugând de data aceasta o notă ludică tonului cu care ne adresăm clienţilor noştri. Astfel, ENGIE alege să vorbească despre produsele sale - gaze naturale, electricitate, servicii energetice - şi despre utilitatea lor în diverse ipostaze ale vieţii de zi cu zi într-un mod jucăuş, diferenţiator în categorie" (Amalia Anghel, manager comunicare Engie).

Este al doilea spot de imagine pentru Engie (după cel de anul trecut). Foloseşte, de altfel, aceeaşi coloană sonoră cu prima reclamă Engie.

VIDEO. Noul spot Engie România

Cum comunică alte companii din zona de energie?

Aragaz, priză, benzinărie, tânăr fericit că alimentează, o bucătărie ca-n filme, o casă la fel. Cuvintele "gaze, electricitate, carbutanţi", la final. Spotul pentru OMV Petrom, semnat de Graffiti.

În cuvintele agenţiei:

"Aduce în prim plan produsele energetice pe care compania le produce şi comercializează: gaze, carburanţi şi electricitate. În realizarea campaniei, s-a pornit de la strategia companiei OMV Petrom de a asigura în mod sustenabil produsele energetice esenţiale vieţii moderne.

Energia fiecăruia dintre noi este cea care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele, visurile, indiferent dacă sunt personale sau profesionale. Dar fără produsele energetice esenţiale pe care OMV Petrom le produce şi comercializează, aceste obiective ar putea rămâne doar simple planuri."

VIDEO. Spotul OMV Petrom

Vezi primul spot Engie, cel de anul trecut, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus