Skip to main content

Antena 3, un nou contract media de la Primăria Sectorului 4: Ce servicii de publicitate va asigura

 
Antena 3, un nou contract media de la Primăria Sectorului 4: Ce servicii de publicitate va asigura

Contract de media prin atribuire directă între Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță (PSD) și Antena 3. Este al treilea contract atribuit postului Intact în ultimul an.

Conform contractului, postul de știri trebuie să facă două materiale video pe lună despre activitatea Primăriei. 

Publicitate

Primăria sectorului 4, condusă de Daniel Băluță (PSD), a atribuit miercuri, 31 ianuarie, către Antena 3, un contract de publicitate media în valoare de 15.900 lei (peste 3.400 euro), potrivit informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul de publicitate TV a fost atribuit prin procedura de cumpărare directă și vizează concepția, producția și difuzarea de materiale informative referitoare la activitatea primăriei. Ce servicii va trebui să presteze Antena 3 în baza acestui contract:

  • producție două materiale informative/lună;
  • patru difuzări/material
  • durată material: 3 minute
  • fiecare material montat va conține: imagini filmate însoțite de sincron din partea unui reprezentant al instituției, voice-over, fundal muzical acolo unde este cazul, alte elemente grafice specifice de televiziune;
  • filmarea se va realiza cu cel puțin o camera video HD și se va asigura prezența unui reporter;


  • monitorizare servicii prestate.Acesta este al treilea contract atribuit direct, fără o licitație, de Primăria Sectorului 4 către Antena 3.

Un contract de publicitate media în valoare de aproape 25.000 de euro a fost atribuit în data de 15 iunie a anului trecut, iar în luna iulie a urmat un contract de „servicii transcriere declarații/interviuri” in valoare de 44.800 de lei (9.800 de euro).

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu