Skip to main content

AUDIENŢE. iUmor, iAudienţă, pe publicul comercial. Show-ul depăşit de Exatlon la oraşe şi la nivel naţional. Pro TV, al treilea pe toate categoriile

 
AUDIENŢE. iUmor, iAudienţă, pe publicul comercial. Show-ul depăşit de Exatlon la oraşe şi la nivel naţional. Pro TV, al treilea pe toate categoriile

AUDIENŢE. Sezonul cinci al show-ului iUmor a pus Antena 1 în poziţia de lider pe publicul comercial, cel vizat de clienţii de publicitate.

Publicitate

Kanal D a fost, cu Exatlon, lider la nivel naţional şi în mediul urban. Pro TV a fost pe locul trei pe toate targeturile,

Paginademedia.ro prezintă audienţele obţinute de ediţia de debut iUmor, difuzată duminică seara:

NAŢIONAL. La nivel naţional, show-ul jurizat de Bendeac, Delia şi Cheloo a avut în fiecare minut de difuzare în medie 1,3 milioane de privitori. iUmor a fost pe locul al doilea, la mare distanţă de liderul Kanal D, care avea aproape două milioane de privitori, cu show-ul Exatlon.

Pro TV a fost al treilea, la egalitate cu Antena 1. Postul a avut pe interval ştirile din sport, meteo şi filmul Planeta Maimuţelor.

URBAN. iUmor a fost pe poziţia a doua şi în mediul urban, fiind urmărit de aproape 780.000 de persoane. Cifrele sunt peste media postului. Kanal D a avut primul loc, cu 860.000, media.

COMERCIAL. Antena 1 a fost lider detaşat pe publicul comercial cu debutul noului sezon iUmor: peste 470.000 a fost media postului, pe publicul celor cu vârste între 18 şi 49 de ani.

GALERIE FOTO. iUmor, ediţia din 25 februarie
Audienţa posturilor TV duminică, 25 februarie, pe intervalul emisiunii iUmor (20.00-22.25), la nivel NAŢIONAL
NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 1.986.000 11.1 20.1
2 Antena 1 1.329.000 7.4 13.4
3 Pro TV 1317.000 7.4 13.3
4 Prima TV 577.000 3.2 5.8
5 Romania TV 562.000 3.1 5.7
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV duminică, 25 februarie, pe intervalul emisiunii iUmor (20.00-22.25), în mediul URBAN
URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 858.000 8.9 16.5
2 Antena 1 777.000 8.1 14.9
3 Pro TV 655.000 6.8 12.6
4 Antena 3 330.000 3.4 6.4
5 Romania TV 301.000 3.1 5.8
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV duminică, 25 februarie, pe intervalul emisiunii iUmor (20.00-22.25), pe publicul COMERCIAL
COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 472.000 10.6 22
2 Kanal D 378.000 8.5 17.6
3 Pro TV 341.000 7.7 15.9
4 Prima TV 93.000 2.1 4.3
5 DigiSport 1 81.000 1.8 3.8
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Ti s-a îndeplinit dorința, chefii la cuțite revine în această primăvară ,au anunțat pe site, dacă iumor a învins exatlon , poate și chefii vor face la fel , țeapă
  • Iuli Iuli
    @Ciprian, Exatlon dureaza 6 luni, deci vom vedea emisiunea pana prin iunie/iulie.

    Sunt curios ce audiente o sa produca Vocea Jr.
    Iar Antena daca are de gand sa bage Chefii dupa terminarea AsiaExpress, inseamna ca au o minte ingusta. Pro si Kanal D au deja un public format si cu greu o sa renunte pentru Chefi.. dar daca Antena vrea sa ingroape si aceasta emisiune, sa o aduca acum in primavara :)
  • dan dan
    nu mile nu e antena 1 cea mai tare tv din galaxie asa cum te exprimi tu..tu esti cel mai prost om din galaxie..sper sa nu mai existe d astia ca tine....
  • F F
    Duminica și luni vor rămâne zilele cele mai împărțite. Va depinde mult și de filmul pe care il va da Protv. Sunt surprins ca totuși nu se vede la Exatlon când sunt ediții mai de umplutura. Kanal D poate sa stoarcă bine emisiunea asta, dacă ediția slaba de ieri tot a făcut audienta.
  • Ciprian Ciprian
    Mulțumesc pentru audiențe . În curând se va termina această emisiune și postul Kanal D nu va mai fi pe locul unu.
  • Iuli Iuli
    Deci iUmor ramane cea mai buna emisiune din grila de primavara a Antenei 1. Deloc suprinzator.
  • geo geo
    1q s-am nu sunt postacul nimănui.
  • mile mile
    1qsam, eu sant adevaratul mile , *** , scrie in romaneste , ca eu nam posp prea atras de scoala , si nu inteleg limba imperalistilor de americani , doar se stie ca telesspectatorul anten 1 e fara prea mult educate , asa ca ceocul mic si lasane cu parelele tale ca nu prea ne interesaza parereata
  • Doru Doru
    Bravo "Antena 1". O zi din sapte pe primul loc...
  • 1q s-am 1q s-am
    @ geo
    stii cum e ? eu nu bat campii, nu imi bag gheara in gat cand antena pierde, si pierde des in ultima vreme. nu fac ca tine, adica nu ma mint si plang isteric ca a cazut protv pe trei in audiente. eu rad de mona segall si duduia cealalta, cu telenovelele, ca sunt platite regeste desi sunt doua expirate, dar rad si de voi, postacii protv, talibanii.
  • geo geo
    1q s-am , cum se face ca postezi doar cand A 1 este pe primul loc ...te-au angajat astia de la Antene in locul penibilului Mile ?
  • 1q s-am 1q s-am
    geo, de ce te agiti ,postac mic ? au batut "planeta maimutelor." protv locul trei pe toate targeturile. suna bine ? nu prea.
    @ fake mile get a life ! nu te simti prost sa stai pe net doar pt a-ti irosi viata cu comentarii inepte, fara rost, care nu schimba nimic in universul tau ? revezi materia ca te las corijent.
  • livia pila livia pila
    TVR a chelltuit o groaza de bani pentru Eurovision. Cu ce rezultate (modeste, rusinoase, catastrofale, scandaloase) se vede. Felicitări, Doina Gradea, felicitări pentru idee inculpat Zgabercea.
  • geo geo
    Foarte bine, Iumor...dar cu cine ai concurat...ai bătut de ai rupt știrile din sport, rubrica meteo și un calup de vreo 8 minute reclame difuzate de Pro Tv.
    Da, asta este o adevărată performanță...
  • Gigant Gigant
    Kanal D trage de timp ... adică : dupa fiecare eliminare , un exemplu ar fi Anda Adam , au fost aduși alți concurenți . Oare când se va încheia acest balamuc ?

Trimite un comentariu

sus