Skip to main content

Lucian Mîndruță și Tolo, blogurile zilei. "Ce-au facut Franta si Germania cu penalii din fruntea statelor? Unul, condamnat. Altul, dat afara din partid"

 
Lucian Mîndruță și Tolo, blogurile zilei. "Ce-au facut Franta si Germania cu penalii din fruntea statelor? Unul,  condamnat. Altul, dat afara din partid"
tvmania.ro

BLOGOSFERĂ. Blogul lui Lucian Mândruță a dat cea mai distribuită postare de pe Facebook din blogosferă. Ce s-a viralizat? Un text despre modul în care sunt gestionate problemele penale ale unor lideri politici importanți în țări precum Franța și Germania.

“Las la o parte adierea de ciocoism care ne spune ca doamna Dancila vine dintr-o lume in care premierii sunt zei, ridicati nu doar in functie, ci si peste lege.

O las la o parte pentru a-i face un serviciu doamnei, care probabil ca n-a gasit in vitrinele decorate frumos cu “SOLDES” de la Bruxelles cateva informatii interesante despre anchete penale, presedinti si premieri”, notează jurnalistul în postarea care a adunat peste 13.000 de like-uri și share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

A doua postare populară din blogosferă îi aparţine lui Cătălin Tolontan:

„Lovitură de teatru: Doi generali din serviciile secrete urmăriți de DIICOT, crimă organizată și SRI în Dosarul Shanghai!
Alexandru Bureșin era șeful brigăzii Antitero la SRI, iar Bujor Florescu a devenit adjunctul DGIPI”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. lucianmindruta.com, “In atentia dnei Dancila: ce-au facut Franta si Germania cu penalii din fruntea statelor? Unul, condamnat. Altul, dat afara din partid”, - 13.551 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Ce i s-a intamplat domnului Chirac? A fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare. Partidul lui a platit 1,6 milioane de euro despagubire la primarie pentru banii sifonati, in vreme ce Chirac insusi a scos din buzunar jumatate de milion de euro!

In anul 2000, Kohl a fost subiectul unui dosar penal. Da, doamna Dancila. Kohl, omul care a reunificat Germania, a fost si el “penal.”
Kohl A fost dat afara din partid”

2. tolo.ro, “LOVITURĂ DE TEATRU: DOI GENERALI DIN SERVICIILE SECRETE URMĂRIȚI DE DIICOT, CRIMĂ ORGANIZATĂ ȘI SRI ÎN DOSARUL SHANGHAI!”, - 1.313 like-uri & share-uri;

Din postare:

“Față de cei 10 ofițeri publicați deja de ziar, Bureșin și Florescu nu au fost recunoscuți de fete. Sau recunoașterea lor nu e la dosar.

”Dar au ajuns acolo, pe fișe, după tot procesul îndelung de monitorizare. Ce procuror l-ar fi pus pe Șeful Antitero de la SRI, când lucra la dosar chiar cu SRI, fără să aibă un motiv?”, povestește ofițerul care cunoaște cazul încă de atunci.

Iar procurorul Olga Vrânceanu a decis ca toate acele fotografii să rămână probe în dosarul chinezilor, scriind că va urma o disjungere ”pentru suspiciuni de corupție în cazul ofițerilor și funcționarilor de stat”.

Ca și cum ar fi vrut să lase o urmă de neșters.

Niciunul dintre polițiști, comisari de Gardă, agenți din servicii secrete și procurori n-a mai fost cercetat.”

3. cabral.ro, “Bullying online – dorința oamenilor mici de a-i strivi pe ceilalți”, - 1.302 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Bullying. Așa se numește. Eu îi spun pe românește… dorința oamenilor mici de a-i strivi pe ceilalți.
Oamenii mari nu strivesc, chiar și când au dreptate. Oamenii mari dau aripi, îi ridică pe ceilalți, potențează.Oamenii mici… se screm. Să arate mai mari, să arate mai puternici, să arate că au dreptate, să arate că ei… contează.”

4. playtech.ro, “Care a fost prima mașină produsă în România (și nu e Dacia)”, de Gabriel Petrișor, - 958 like-uri & share-uriș

Din postare:

„Astfel, în anul 1945, lua naștere modelul Malaxa 1C, primul vehicul 100% românesc. Mașina era fabricată în orașul Reșița și la model au lucrat și tehnicieni de la IAR Braşov, prima fabrică de avioane din România”

5. tolo.ro, “MOTIVAREA TRIBUNALULUI ÎN CAZUL CONSILIERULUI DE LA PREȘEDINȚIE ȘI PRIETEN AL LUI SECUREANU: ”JURNALIȘTII ȘI-AU RESPECTAT DEONTOLOGIA”. APEL CĂTRE PREȘEDINTELE IOHANNIS ȘI CĂTRE MIȘCĂRILE CIVICE!”, - 835 like-uri & share-uri.

Din postare:

„Motivarea Tribunalului în cazul consilierului de la Președinție și prieten al lui Secureanu: Jurnaliștii și-au respectat deontologia și către mișcările civice!România a ajuns o țară în care instanțele de judecată apără mai mult dreptul la libera exprimare decât președintele României sau ONG-urile!


Ieșirea publică de joi și ostilitatea președintelui Klaus Iohannis contra ziariștilor prezenți la Palatul Cotroceni încurajează limbajul urii care se propagă pe internet.
Din diverse motive, a ajuns să fie o aventură să adresezi o întrebare unui oficial al statului român”
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Dacă bâlbuță mandrutza e primul in blogosfera e clar că ne place să fim sat african. Nonvaloarea e clamată lider, pesede face ce vrea din țara asta, avem un popor frumos și terminat. Nu știu de ce ne ține UE din treabă, noi mergem spre Africa.

Trimite un comentariu