Skip to main content

VIDEO. Breaking News de zile mari. Şeful Federaţiei Internaţionale de Judo, "tată din nou" la postul şefului Federaţiei Române de Judo

 
VIDEO. Breaking News de zile mari. Şeful Federaţiei Internaţionale de Judo, "tată din nou" la postul şefului Federaţiei Române de Judo

BREAKING NEWS: "S-a născut Scarlett Maria". Un Breaking News de vineri, intrat imediat după un subiect dureros. Ce vrea să spună burtiera de pe Realitatea TV? De ce este Scarlett Maria de Breaking News? Ce înţelegea cineva fără sonor?

Publicitate

Am dat drumul sonorului şi am ascultat. Am găsit răspunsul.

Un Breaking News care nu are nevoie de niciun comentariu: la postul patronat de Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, Breaking News era ştirea că a născut soţia lui Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Soţia fiind Irina, fosta solistă de la ASIA, dar Marius Vizer era subiectul principal, el era mai important.

O ştire pe care moderatorul a băgat imediat după un subiect grav pe care îl relata (un copil în comă trimis acasă de un spital din Oradea). A şi spus că "schimbăm puţin registrul" pentru că "Am auzit că e fericire mare în familia lui Marius Vizer".

Moderatorul introduce subiectul:

"Să schimbăm puţin registrul. Am auzit că e fericire mare în familia lui Marius Vizer.

De ce ne interesează? Pentru că este preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Soţia lui, Irina, pe care mulţi dintre voi o ştiţi - a atins culmile notorietăţii în perioada ASIA - a născut, la Viena, o fetiţă sănătoasă, frumoasă. Se va numi Scarlett Maria. Naşterea a decurs foarte bine."

Apoi îi face frumos intrarea patronului:

"Nu vreau să fiu singurul care urează, nu vreau singurul care să spun viaţă nouă egal minune, şeful Federaţiei noastre de Judo, Cozmin Guşă, mă ajută."

Un Breaking News de văzut!

VIDEO. Breaking News la Realitatea TV: S-a născut Scarlett Maria

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CONSTANTIN STANGA CONSTANTIN STANGA
    Penibil ,cum naiba sa te numesti jurnalist ,cand te comporti ca un argat umil? Sincer ,niciodata nu as fi crezut ca Gusa a ajuns sa se comporte ca un fanariot unsuros cu iobagii...
  • Shinzo Abe Shinzo Abe
    "Românul" Ladislau Marian Vizer a renunțat demult la cetățenia mioritică și e un domn austriac pe lângă care se gudură jalnic Cosmin Gușă. Scopul ascuns este visul geostrategului de a-și vedea fiul participând la JO Tokyo 2020. Doar că ghinionul beizadelei Andrei, student pe la Rotterdam de vreo 2 ani, e că în Românica există un băiat talentat și puternic, Tudor Băldean, care îî rupe capul pe unde îl prinde.
    Revenind, la câte știri lipsite de sens a difuzat Realitatea despre Vizer și la câte osanale i-a ridicat, toată lumea se miră cum de Marius - un tip elegant și cu simțul măsurii - tolerează așa ceva. Ceea ce se întâmplă e penibil.
  • judoka judoka
    Pai nu e Gusa TV? Doar n-o sa apara la taraf tv.
  • Marius Marius
    Amaratii aia de angajati de la Realitatea vor avea salariile taiate de luna asta din cauza declaratiilor fiscale iar Gusa se tine de prostii in timpul asta :)))

Trimite un comentariu

sus