Skip to main content

VIDEO. Breaking News de zile mari. Şeful Federaţiei Internaţionale de Judo, "tată din nou" la postul şefului Federaţiei Române de Judo

 
VIDEO. Breaking News de zile mari. Şeful Federaţiei Internaţionale de Judo, "tată din nou" la postul şefului Federaţiei Române de Judo

BREAKING NEWS: "S-a născut Scarlett Maria". Un Breaking News de vineri, intrat imediat după un subiect dureros. Ce vrea să spună burtiera de pe Realitatea TV? De ce este Scarlett Maria de Breaking News? Ce înţelegea cineva fără sonor?

Publicitate

Am dat drumul sonorului şi am ascultat. Am găsit răspunsul.

Un Breaking News care nu are nevoie de niciun comentariu: la postul patronat de Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, Breaking News era ştirea că a născut soţia lui Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Soţia fiind Irina, fosta solistă de la ASIA, dar Marius Vizer era subiectul principal, el era mai important.

O ştire pe care moderatorul a băgat imediat după un subiect grav pe care îl relata (un copil în comă trimis acasă de un spital din Oradea). A şi spus că "schimbăm puţin registrul" pentru că "Am auzit că e fericire mare în familia lui Marius Vizer".

Moderatorul introduce subiectul:

"Să schimbăm puţin registrul. Am auzit că e fericire mare în familia lui Marius Vizer.

De ce ne interesează? Pentru că este preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Soţia lui, Irina, pe care mulţi dintre voi o ştiţi - a atins culmile notorietăţii în perioada ASIA - a născut, la Viena, o fetiţă sănătoasă, frumoasă. Se va numi Scarlett Maria. Naşterea a decurs foarte bine."

Apoi îi face frumos intrarea patronului:

"Nu vreau să fiu singurul care urează, nu vreau singurul care să spun viaţă nouă egal minune, şeful Federaţiei noastre de Judo, Cozmin Guşă, mă ajută."

Un Breaking News de văzut!

VIDEO. Breaking News la Realitatea TV: S-a născut Scarlett Maria

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • con con
    @paus S
    HaHaHa eu eram in floarea varstei pe vremea cand Janina Stefan Sarbu era in toate emisiunile PROTV si lumea era disperata sa stea la coada sa prinda caciula PROTV. Nici macar nu se bateau pe o sticla de ulei sau o tigaie, ci pe o caciula cu PROTV in frunte.
  • paus S paus S
    Nea' Petrisor Obae si restul revolutionarilor astia haotici de comenteaza pe-aicili-sea nici nu erau nascuti pe vremea cand breaking-news-urile erau chestii serioase, citite de mamaie Esca cand era tanara. Paregzampl: "Creatoarea de moda Janina Stefan a lansat parfumul J de Janine".
  • Zetu Viorel Zetu Viorel
    O stire de 2 lei, dar nu numai la ei este asa, cam peste tot este la fel.
  • Avram Iancu Avram Iancu
    Puteti schimba canalul. Stralucit titlul lui Tolo: CÂND SPUTNIK ÎNTREABĂ ”CE INTERESE SERVEȘTE TOLO.RO ÎN INVESTIGAȚII?”, IAR RĂSPUNSUL ÎL DAU GUȘĂ ȘI UDREA: ”E AGENT SECRET!” Deci: Gusa > Vizer > Judo> Putin. Rusine domnu Gusa. Deci de acolo. ai deprins matale. tactici kgb-iste...
  • Jeanpuladeaur Jeanpuladeaur
    Ce are știrea difuzată de B1 cu așa zisa știre de la amărâții ăștia
  • Nicu.B. Nicu.B.
    Se practica pe toate posturile.De ex.b1 sambata seara 03.02.la h20.10" in timpul programului de stiri Breking news:udmr este in doliu dupa inmormantarea lui.verestoy.Mai zi ceva decat pa postului.
  • Adi Adi
    ,,limbile,,lui Gusa nu mai sunt o noutate.Intetesant este ca fatuca aia de la Asia, a facut ce a facut si i-a tras un copil lui Vizer.Care mai are un copil de vreo 30 de ani!Fata desteapta.Nu a scapat pestisorul de aur!
  • Omar Omar
    A fost postul no. 1 de stiri multi ani. A fost un deschizator de drumuri cu oameni de calitate excelenta. Acum e o *** condusa de o mana de diletanti *** pacat de oamenii care mai fac televiziune acolo. RIP Realitatea tv.
  • mile mile
    falimentarii trebuie inchisi imediat , fac doar pagube statului
  • Tvg Tvg
    De s-ar inchide cum se aude acum in februarie.
  • Diana Diana
    De la Realitatea Tv si sait au plecat 4 oameni in ultimele 2 luni si vor mai pleca pentru ca patronul Gusa a decis sa nu mareasca salariile ca sa acopere pierderile uriase financiare ale angajatilor datorate formularului 600. O sa faca singur emisiunile.
  • Vasi Vasi
    Banu învîrte lumea
  • Edward Inimă de Leu Edward Inimă de Leu
    "Managementul" lui Cozmin Gușă = eșecuri monumentale peste tot. Pe la Cluj a nenorocit Mesagerul Transilvan, dar a lansat-o pe orbită pe Laura Andreșan. La mogulul Dan Voiculescu a pus pe butuci Gazeta Sporturilor și Jurnalul Național (statisticile BRAT sunt incontestabile), apoi a plecat spre politică. A schimbat câteva partide, trădându-i pe rând pe Adrian Năstase, Traian Băsescu și apoi pe Gabriel Oprea. A candidat la Primăria Generală, unde a luat 0.2 % și a rămas dator pt campanie publicitarului Bogdan Naumovici. Imaginile cu Gușă fugărit de pensionari în Pta Universității și adăpostindu-se la Intercontinental spun totul despre cît geo-strateg, geo-politician și geo-centura neagră e individul. Apoi i-a mai *** de bani, in calitate de consultant, pe Vlad Plahotniuc, pe Mircea Geoană, SOV, Elena Udrea, Victor Ponta etc, cu rezultate dezastruoase. S-a dat la fund și a apărut brusc și ciudat la Realitatea TV. Declarațiile sale date chiar paginademedia.ro în 2012 vorbeau despre "cresterea awarness-ului", a audiențelor etc. După cinci ani și jumătate, insolvența rezistă, rezistă miraculos (caz unic în România), iar audiențele sunt într-un declin catastrofal (de la 2.5 la 0.4 medie).
    Succesuri!
  • Gelu Gelu
    Știrea că a născut nevasta lui Vizer nu e mare Br News. Acum vreo câțiva ani Mariusică era considerat pe la Realitatea drept Seful Sportului Mondial. Omul care va schimba fundamental totul. Lumina de la Capătul Tunelului. La doi ani distanță a ieșit din Sport Accord pe ușa din dos, după ce i-a bălăcărit live pe șefii CIO.
    După cum vedeți, planeta se învârte în continuare în jurul Soarelui, iar judo-ul românesc a încăput pe mâna lui Gușă. Rezultate? Zero, niciun calificat în primii 16 la CM, deși am deplasat o delegație-record la Budapesta.
  • Varius Mizer Varius Mizer
    Realitatea TV ar trebui să se numească Gușă TV. Moderatorii. EOD-iii și producătorii sînt penibili pt că au ajuns să îl solicite pe Cozminel și de câte două ori în fiecare jurnal gudurându-se pe lângă dânsul. Patronul are câte 25 de intervenții pe săptămână, își dă cu părerea despre orice, e caz unic în lume. Nici în Lesotho sau Sierra Leone nu se întâmplă așa ceva. Fina Lavinia prestează și ea cum poate, admiratoarea Denise Rifai e regina știrilor. Fetele și băieții celuilalt patron, Maricel Păcuraru, sunt și ele/ ei fie pe post, fie prin conducere.

Trimite un comentariu

sus