Skip to main content

Cele mai căutate seriale pe Google în România în 2017. Un serial marca Netflix, pe primul loc

 
Cele mai căutate seriale pe Google în România în 2017. Un serial marca Netflix, pe primul loc

Seriale marca Netflix, HBO, dar şi ale altor producători de peste Ocean se află în topul căutărilor pe anul 2017, arată un raport Google realizat la solicitarea PaginadeSeriale.ro.

Publicitate

Cel mai căutat serial din 2017, în România, a fost 13 Reasons Why, lansat anul trecut în luna martie, pe platforma Netflix.

O altă producţie marca Netflix este pe poziţia a doua, Stranger Things, serial al cărui prim sezon a fost lansat în 2016, iar al doilea în 2017, luna octombrie. Game of Thrones a fost al treilea cel mai căutat.

Topul integral, pe PaginadeSeriale.ro, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    @chirea bogdan logic sa caute lumea de netflix mai mult decit despre HBO! Pai GoT s- a lansat in 2011 ...au tot cautat despre . Legat de productii..iarasi HBO are multe nu are rost sa le enumeram , exista wiki,google..insa legat de originilitatea serialelor Netflix...s-a dezbatut atit pe imdb.com,cinemagia cit aici! Strager Things este un serial"inspirat" la greu!Exemple : Fringe, Stitchers,Poltergeist,Alien ,The thing 1982 chiar si Harry Potter (sa va dau un hint : exorcizarea lu Will s02ep09, sufletul rau seamana al naibi cu un dementor!) . In plus HBO este un nume , este pe cablu/dth/hboGO. Fiecare cu gusturile lui.Netflix ar fi doar al doilea program in regim ppv intrat recent la noi, creaza curiozitate...normal sa aiba seriale in top ca doar sint recente...GoT tine inca steagul sus...as prefera insa si un SKY 1 uk sau Film1. Sky-ul produce Strike Back si e de succes...mai sint seriale "uitate " de ai nostrii : 24,chicago pd,homeland...Strike back e la Cinemax dar e in urma cu un sezon fata de Sky1. In sfirsit succes la netflix si la altii care apar ca este loc si nevoie atit de calitatea cit si optiune de alegere.
  • marian marian
    Surpriza cei care iubesc exxaltonul de la canalul , de doi bani vi se pregateste ceva , sar putea sa o aduca pe OANA ZAVORANU , cea mai tare sa te ti atunci , ce va iesi
  • Catalin Catalin
    În iad Bimbo. Nu-l mai căuta aici...
  • Chirea Bogdan Chirea Bogdan
    Dacă nu ai avut pana acum Netflix nu cred ca poți sa compari in mod realist serviciul cu HBO. Asta ca sa ii răspundem lui Iulian. Cred ca titlurile originale ale Netflix depășesc cu mult numărul celor produse de HBO. Din moment ce topul e condus de doua producții Netflix bănuiesc ca Trendul celor care au apreciat Producțiile lor e mai mare decat al HBO. Desigur Game of Thrones sau Westworld ramân producții foarte bune.
  • Iuli Iuli
    De ce acest articol nu este marcat cu (P) ? Prea mult incercati sa bagati pe gat platforma Netflix.
    HBO este cu mult peste, cu seriale originale si de calitate.
  • Bimbo Bimbo
    What the heck ? LUCIFER unde e ?!

Trimite un comentariu

sus