Skip to main content

De la consilier PSD, la comunicarea TVR. Smaranda Vornicu, numită de Doina Gradea la şefia comunicării TVR

 
Smaranda Vornicu
Smaranda Vornicu

Revenire la TVR. Smaranda Vornicu, fiica omului de televiziune Tudor Vornicu, a fost numită de Doina Gradea, şefa TVR, la conducerea Serviciului Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol, potrivit unui anunţ intern al postului public.

Publicitate

În trecut, Smaranda Vornicu a mai fost la TVR, pentru o scurtă perioadă în care a realizat o emisiune.

Până recent, Smaranda Vornicu a fost consilier la grupul parlamentar PSD din Camera Deputaţilor.

În perioada august 2014 - august 2015, a fost consilier relaţii la Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni – Ministerul Afacerilor Externe, unde a coordonat echipa de comunicare şi s-a ocupat, printre altele, de:

  • conceperea şi implementarea planurilor de comunicare pentru campaniile de comunicare publică ale Ministerului şi ale celor dedicate activităţii ministrului delegat şi secretarului de stat
  • conceperea şi implementarea comunicării online
  • comunicarea evenimentelor şi manifestărilor organizate sau sprijinite de MPRRP-MAErelaţia cu mediul asociativ din comunităţile româneşti de pretutindeni.

În intervalul septembrie-decembrie 2013 a fost coproducător, realizator şi moderator al emisiunii „De la A la infinit” difuzată pe canalul TVR 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Goina Dradea Goina Dradea
    Doina Gradea, când nu voiajează fără vreun efect benefic pe afară, face turul României pe la șușele pompos numite semifinalele Eurovision. Cinci bucăți de show-uri îndoielnice în care, cu vreo 3-4 excepții, *** toți netalentații. Când "duamna" revine la prezidiu, hop mai face câte o numire de 100 de milioane pe lună doar-doar i-o prelungi partidul interimatul. Deciziile sale de plasare în funcții a unor mediocri sunt revoltătoare, mai ales că niciun sclav din ăia care trag la jug nu resimte vreun efect, vreo binefacere profesională, vreo coordonare. Trăiască impostura!
  • ALNAIBII ALNAIBII
    Nu era logic? Daca pun sefi la canale postului public oameni care s-au ocupat in ultimii zece ani de site-uri obscure.... doar nu era sa vina un profesionist la comunicare! TVR e o arca pentru toti ratatii si dinozaurii cu recomandari de partid sau de la vreun sprit! Nu se oragnizeaza niciodata vreun concurs de angajare, ca doar nu sunt necesare concurenta si evolutia!!! Ca sa se simta confortabili prostii....
  • Livia Pila Livia Pila
    Numai ea ne mai lipsea.

Trimite un comentariu

sus