Skip to main content

DREPTURI. Look TV va da, de azi, meciurile Champions League şi Europa League

 
DREPTURI. Look TV va da, de azi, meciurile Champions League şi Europa League

Posturile Look TV şi Look Plus vor difuza, începând de astăzi, meciurile Champions League şi Europa League.

Publicitate

Canalele au drepturile TV până la finalul sezonului. Grupul Clever Media (deţinătorul licenţelor TV) a achiziţionat drepturile pentru România ale meciurilor de fotbal din UEFA Champions League şi din UEFA Europa League până la finalul actualului sezon competiţional.

Ce opţiuni au "Look-urile"?

- Posturile vor da toate meciurile din Europa League.

- din Champions League, Look TV va avea, marţea, a doua opţiune (prima fiind la Pro TV), iar miercurea va transmite toate partidele din competiţie (care acum este în faza optimilor).

Drepturile TV deţinute de Look:

LOOK TV şi LOOK Plus difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1 Betano, meciuri din Liga a doua şi a treia, Campionatul de Fotbal al Belgiei şi Scoţiei.

Pe cele două canale sunt prezente şi cele mai importante competiţii europene de baschet şi rugby – Euroliga (baschet), Champions Cup şi Challenge Cup.

Grupul Clever Media este deţinut de Adrian Tomşa, un apropiat al proprietarului RCS, Zoltan Teszari. Vânzările de publicitate pentru posturile Look TV şi Look Plus sunt administrate de regia eAd, condusă de Orlando Nicoară.

Meciurile din această săptămână:

Miercuri - Meciuri live:

EUROPA LEAGUE

19.00 TSKA Moscova - Steaua Roşie Belgrad (LOOK Plus)

CHAMPIONS LEAGUE

21.45 Sevilla - Manchester United (LOOK Plus)

21.45 Sahtior Donetk - AS Roma (LOOK TV)

Joi - Meciuri live:

EUROPA LEAGUE

18.00 Lokomotiv Moscova - Nice (LOOK Plus)

20.00 Villareal - Lyon (LOOK PLUS)

20.00 Leipzig - Napoli (LOOK TV)

22.05 Atalanta Bergamo - Dortmund (LOOK Plus)

22.05 Milan - Ludogoret (LOOK TV)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gindi gindi
    Ce meciuri vor fii transmise saptamana viitoare?
  • David David
    Look Plus nu e pe RCS-RDS in format Analogic?
  • geo geo
    Ar face bine astia de la Look sa isi transforme unul din canalele lor in Look Sport - decat in Look Economic - sau ce mai au ei de gand sa faca. Sa coopereze cu Digisport si sa transmita in comun anumite competitii - am vazut ca dau meciuri de fotbal din Scotia, Belgia - eventual sa faca oferta comuna, pe viitor, pentru drepturile tv ale C League, E League, Liga 1, Campionatul Germaniei. Tare curios sunt ce ar fi daca Telekomsport ar ramane fara Liga 1 iar canalele Look nu ar fi in grila lor...probabil abonatii lor ar privi derby-urile pe net...sau ar merge pe stadion. In limita posibilitatilor.
  • Dan Dan
    Super veste. Am posturile astea, nu tin neaparat sa le vad HD, decat cu streamuri pe net, mai bine in fata TV-ului si, daca s-ar putea, mi-ar placea sa dea un post de la noi si Bundesliga si as fi pe deplin multumit!
  • cipplay cipplay
    Bravo Look....
  • claudiu claudiu
    Si sincer nu ma interezeaza transmisia este preluaata free de pe internet
  • messi messi
    @prapastiosu
    Poate tu esti ametit, daca nu vezi ca doar la Champions League scrie de prima si a doua optiune, la Europa League scrie ca Look TV va da TOATE meciurile.
  • claudiu claudiu
    Pentru @Geo Look tv e cu bani la Upc costa 3 lei
  • iulian iulian
    Tot Telekom a sa dea din toamana exclusiv ei și ProTv mai aveau contract 3 luni și au decis sa dea catre look tv sa mai ia bani, ori cum la T nu face audienta,nici la look nu o sa facă.
  • geo geo
    Astia de la Telekom au vazut - saracii - ca nu si-au scos investitia, oricum audientele lor sunt mici si f mici - si au decis sa vanda...daca au acest drept - dar nu concurentei DigiSport, ci unei televiziuni al carui proprietar este apropiat patronului RCS@RDS. Cu alte cuvinte au facut un bine celor care nu sunt abonati ai Telekom.
  • prapastiosu prapastiosu
    @messi-bai ametitule, scrie în articol ca prima opțiune o are PROTV. Telekom, a cedat din drepturi către Look TV. Si uite așa, a ajuns UCL & UEL și la Digi, si nu numai.
  • petryca92 petryca92
    au cedat telekom sport exclusivitatea ca sa vada si alti meciurile din ucl si uel si cei de la look au dat forte multi bani celor de la telekom sa transmită aceste doua competiti
  • messi messi
    E bine pt ca majoritatea nu puteam vedea meciurile fiind transmise doar de Telekom Sport.
    Dar Lazio-FCSB de ce nu este pe lista transmisiunilor? Scrie in articol ca "posturile vor da toate meciurile din Europa League". Probabil ati uitat sa specificati ca "in afara de meciurile FCSB-ului" (acelea fiind deja la Pro TV).
  • ggg ggg
    bai macaroane au 4 canale nu 6 pentru Akta și Orange da ce da 5 și 6
  • geo geo
    Da, hahaha, le-o taie, pentru că degeaba ai 6 canale dacă nu prea ai ce difuza.
    Da, hahaha, pentru că cei de la Telekom aveau exclusivitate și acum nu o mai au...meciurile din ELeague și CLeague pe care abonații celorlalte rețele pe care nu le vedeau la Pro Tv le pot vedea acum la posturile Look Tv. Asta da lovitură !

Trimite un comentariu

sus