Skip to main content

Ferma vedetelor, lansată la …fermă. Monica Bârlădeanu: nici cât e ceasul nu știau concurenții

 
Ferma vedetelor, lansată la …fermă. Monica Bârlădeanu: nici cât e ceasul nu știau concurenții

Ferma vedetelor, emisiune care începe marți, 13 februarie, la Pro TV, a fost lansată oficial printr-un eveniment la o fermă. La Ferma Cocoșul Roșu, la 20 de kilometri de București.

Ce au povestit concurenții prezenți la lansare, dar și Monica Bârlădeanu, prezentatoarea emisiunii? Au stat două luni fără telefon, electricitate și fără contact cu exteriorul.

Publicitate

Filmările pentru sezonul care intră acum pe post au avut loc în primăvara anului trecut, în lunile aprilie-mai, într-o zonă izolată din județul Sibiu.

Monica Bârlădeanu:

“Acolo ei nu știau nici ce zi și nici ce oră este, pentru că nu aveau telefoane și nici nu puteau pleca de acolo. Cred că le-a fost greu și când s-au spălat la covată cu apă rece.”

“La Ferma Vedetelor am reușit, cu adevărat, foarte tare, să ne ascultăm și să ne conectăm unii cu alții. Sunt absolut convinsă că așa cum noi ne-am apropiat și noi ne-am simțit unul pe altul așa de la suflet la suflet, nu cred că o să mai pot trăi genul acesta de apropiere cu nimeni în viața contemporană.

A fost o experiență superbă. Din această cauză invit oamenii să fie pe fază marție, pe 13 februarie, pentru că începe ferma vedetelor”, a mai adăugat Monica Bârlădeanu.

Rona Hartner:

“Acolo lumea se oprise acum o sută de ani. Pentru noi nu exista nici politică, nu exista absolut nimic. Putea să cadă lumea pe noi, putea să se întâmple absolut orice.

Ne trezeam fiecare după propriul ceas biologic, într-o zi foarte târziu, într-o alta foarte devreme, de asemenea adormeam foarte târziu. Am înfruntat spălatul cu apă rece și frigul. A fost foarte greu, dar a fost o experiență foarte frumoasă”, spune actrița Rona Hartner.

GALERIE FOTO. Ferma, lansarea de la fermă

Despre Ferma vedetelor, sezonul 2018:

Debutează marți, 13 februarie, la Pro TV, de la ora 20:00. Emisiunea revine cu sezonul al treilea după aproximativ un an de pauză.

Show-ul va fi prezentat de Monica Bârlădeanu. Actrița vine în postura de prezentator al emisiunii în locul Iuliei Vântur, prezentatoarea primelor două sezoane.

Alături de vedete, cu sfaturi, se întoarce și Nea Rață.

După ce sezonul precedent filmările s-au desfășurat în Cipru, de această dată concurenții s-au mutat în inima Munților Carpați, undeva în județul Sibiu.

De asemenea, ca o premieră pentru acest sezon, se schimbă și regulile. După ce în edițiile precedente competiția s-a purtat unu la unu, de această dată vedetele vor concura în perechi.

Fie că este vorba de cupluri, cum este cazul soților Andrei și Grațiela Duban, fie că este vorba de oameni care au prietenii foarte strânse, cum este cazul comedianților Cosmin Natanticu și Cătălin Neamțu, concurenții vor împărți cu încă cineva probele de la fermă.

Cuplurile de vedete concurente în acest sezon de Ferma Vedetelor:

 • Andrei și Grațiela Duban
 • Cosmin Natanticu și Cătălin Neamțu
 • Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco
 • Narcisa Suciu și Dragoș Moștenescu
 • Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha
 • Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Eu nu laud antena sa se inteleaga asta.. Cand e vorba despre un articol despre Pro nu inteleg ce vreti de aduceti vesnic antena in discutie...Negru avea editia cu Stela filmata de atunci... Putea sa o transmita atunci daca vroia... A pastrat-o pana acum si nu m-a deranjat . a fost un remember foarte frumos...si Las fierbinti a dat episoade cu Stela... Era un salam care avea imaginea lui Badie (Ernest Maftei)... Ce ar fi trebuit sa scoata tot salamul de pe piata la deces?... Chiar si astazi din cate stiu s-a pastrat o imagine embosata cu Badie pe acelasi produs... Nu mi s-a parut nici pe departe o comparatie echitabila...
 • mile cred ca esti plecat cu sorcova ,poate ipocrit esti tu eunnu am laudat pe nimeni si nu ma uit la matrimoniale ,,eu in perioada asta ma uit la eurosport asa ca taci si trateazate
 • mareane esti ca un agitator comunist, nu ti-e rusine sa lauzi aceste vedete , cand exact tu le criticai cand erau la antena la vreo emisiune , zi asta si vedetele de la antena , iar tu vi sa ceri de politicieni sa fie corecti, ipocritule , privitor de matrimoniale
 • An nu tesupara acestea sunt vedetele noastre asa zise , si eu as dori sa vad pro de altadata , cand avea emisiuni muuuult mai bune pentru tineret , dar lucrurile se mai schimba . asta este piata de desfacere , cu un strain la bord . sa vedem cum va fi , prezentatoarea este ok, e frumoasa , si ,,, sa vedem ce va fae iar de nea Rata imi place , in rest sa auzim de bine
 • Unde e protv-ul de alta data care semna contracte de exclusivitate cu concurentii pana la sfarsitul sezonului...sau care realiza filmari cu delay de cateva zile/saptamani ca in sezonul 1...primul sezon a fost cel mai realist...s-au ales fermieri mai corect.. Si oameni de la tara precum dna Velicu care a dat un suflu de organizator in primele zile... Era iarna, zapada fix ca in realitate... Se vedea ca le-a fost frig pt ca un concurent a si renuntat... Acum..duminica o vezi pe Diana Dumitrescu in rochie de seara la Eurovision ..si luni la ferma la porci.. Lumea o sa taxeze sigur acest lucru...in primul sezon, inclusiv activitatea de pe retelele de socializare era restrictionat pentru vedete pana la difuzarea momentului eliminarii din show... Au vrut ei sa le tina la cald pe vedete(adica sa prinda un sezon oarecum favorabil..pe care il puteau regasi si acum in ianurie-februarie cand au fost temperaturi de toamna)...dar va fi sezonul cu cele mai slabe performante...si prin faptul ca au schimbat prezentatoarea si au adus in inca un ingrijitor inafara de nea rata...

Trimite un comentariu