Skip to main content

FOTO. Artificiu pentru trafic. Cine era, de fapt "actriţa din Las Fierbinţi"? Figuraţie fără replică

 
FOTO. Artificiu pentru trafic. Cine era, de fapt "actriţa din Las Fierbinţi"? Figuraţie fără replică

Exagerări pentru trafic. O ştire tragică a zguduit ieri internetul: "O actriţă din Las Fierbinţi a murit" (Unica.ro). Pe evz.o, "O vedetă Pro TV şi-a găsit sfârşitul, fiind ucisă chiar de propriul SOŢ". "Doliu la Pro TV! Actriţă din Las Fierbinţi, ucisă de soţ" (ştiripesurse.ro).

Publicitate

Informaţia despre crima din Chişinău şi despre victima Anastasia Cecati a fost publicată pe zeci de site-uri. Toate, de la quality la tabloide, îi asociau numele cu Pro TV şi cu popularul serial Las Fierbinţi.

Toate preluau informaţia din surse din Moldova (acolo unde se spunea că "era cunoscută românilor pentru Las Fierbinţi") fără a verifica veridicitatea acestei informaţii şi în România.

Alte exemple: "O îndrăgită actriţă din Las Fierbinţi, ucisă fără milă de propriul soţ" (Antena3.ro), O actriţă din serialul Las Fierbinţi, ucisă cu sânge rece de soţul ei (Gândul.info).

Figuraţie într-un episod. Fără replică

Care este, în realitatea, legătura dintre Anastasia Cecati şi serialul Las Fierbinţi. Era "o actriţă din Las Fierbinţi"?

Formularea corectă este, mai degrabă, "a apărut în Las Fierbinţi".

Potrivit informaţiilor oferite Paginademedia.ro de către oficialii Pro TV, Anastasia Cecati a avut o foarte scurtă apariţie într-un episod. Pe scurt, a făcut figuraţie. Fără a avea vreo replică.

S-a întâmplat în episodul şase din sezonul doi, intitulat "Nimfele". Un grup de "nimfe" era la marginea satului Las Fierbinţi şi îi ademenea pe săteni. Anastasia Cecati era una dintre ele. A apărut, fără să spună nimic.

O apariţie pentru care dispariţia ei tragică s-a viralizat pe internet în strânsă legătură cu serialul şi cu postul care l-a difuzat.

La final, una dintre puţinele excepţii care nu au asociat numele Anastasiei Cecati cu Las Fierbinţi: "O actriţă din Moldova, ucisă cu sânge rece de propriul soţ, la doar trei săptămâni după ce a născut" - Digi24.ro.

GALERIE FOTO. Ştirea despre dispariţia tragică a Anastasiei Cecati şi modul în care a fost titrată:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaitza Mihaitza
    Absolut corect! Dar titlurile bombastice generate de cersetoria dupa un "like" sunt quasi-generale! Toti se intrec in "bomba","epocal","fabulos",incendiar" pe care apoi le asociaza cu banalitati!! Cat despre informare corecta si mai ales documentare...ioc badie!
  • Iuli Iuli
    Deci se face o stire pe acest subiect? Ce mai conteaza ca a fost actrita sau figuratie? Sau este un ordin de sus ca sa scrieti despre stire?

    Acest site se duce in jos.
  • bing bing
    morti pentru trafic si audienta si cu site-uri urate pline de reclame, ultra aglomerate
  • George George
    v-am mai spus cand vedeti ceva pe internet ce NU va convine vedeti ce reclame sponsorizeaza articolul, si arde-ti unde trebuie.
  • geo geo
    Mari actori, mici jurnalisti, precum cea care a putut scrie in Evz ca ProTV este in doliu dupa decesul tragic al unei figurante oarecare dintr-un serial.
  • Anonymous Anonymous
    Protv isi face reclama pe moarte unui om acolo va intai ***

Trimite un comentariu

sus